Παραλαβή από τον Δήμο Αμυνταίου δύο νέων μηχανημάτων, δωρεά της εταιρίας TransAdriaticPipeline AG (TAP)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Δήμος Αμυνταίου παρέλαβε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου δύο μηχανήματα έργου (Σάρωθρο οδοκαθαρισμού και Εκσκαφέας – Φορτωτής) από την εταιρεία Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TransAdriaticPipeline AG – TAP), τα οποία αποτελούν τμήμα δωρεάς που αιτήθηκε ο Δήμος και υλοποίησε η εταιρεία, στα πλαίσια των αντισταθμιστικών οφελών και των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης λόγω της διέλευσης του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από τα γεωγραφικά όρια του δήμου.

Στοχεύοντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες του, ο Δήμος Αμυνταίου μέσα στους επόμενους μήνες θα παραλάβει από την εταιρεία TAP συνολικά τέσσερα (4) νέα μηχανήματα καθώς και εξοπλισμό αποχιονισμού, ανανεώνοντας και αναβαθμίζοντας έτσι σημαντικό τμήμα του μηχανολογικού του εξοπλισμού.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης ευχαρίστησε θερμά τους υπεύθυνους της εταιρίας TAP για την τόσο σημαντική και κοινωνική προσφορά τους, τονίζοντας ότι “η μέχρι τώρα παρουσία του ΤΑΡ ωφελεί οικονομικά την τοπική κοινωνία και τέτοια πολυμηχάνηματαείναι χρήσιμα και αναγκαία σε πολλές εργασίες με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών του Δήμου Αμυνταίου”.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.