Παραπολιτικά (1/8/2018)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μπορεί όλη η Ελλάδα να ασχολείται με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, εμείς εδώ πάνω όμως αναπνέουμε την οσμή των ενδεχόμενων σκανδάλων. Προς το παρόν πάντως, το σίγουρο είναι ότι στις 31 Οκτωβρίου κάθονται στο σκαμνί οι ηθικοί αυτουργοί. Για τα υπόλοιπα, για τα οποία είναι σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι η όποια έρευνα γίνεται, σε όλα τα επίπεδα, θα αποδώσει τις ευθύνες, εάν υπάρχουν, εκεί που αναλογούν.

Δεν απομένουν ούτε δέκα μήνες για τη διεξαγωγή των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Παρόλα αυτά, δεν ακούμε ακόμα κανένα όνομα από πλευράς Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη. Και φυσικά, κανένα όνομα και για την αντίστοιχη θέση του Αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Φλώρινας. Όπως όλα δείχνουν, το πιο πιθανό είναι ότι, εκτός από τα γνωστά ονόματα, αναμένουμε μέσα στον Αύγουστο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια ο κ. Μάκης Ιωσηφίδης, σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον.

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα! Ήρθε από την Αμερική για να ανακαινίσει το σπίτι του στη Τοπική Κοινότητα του Δήμου Φλώρινας και να αφήσει κάμποσα δολάρια, ενισχύοντας έτσι την ελληνική οικονομία. Εδώ και τρείς μήνες, τον συγκεκριμένο γέροντα τον ταλαιπωρούν αφάνταστα! Εάν το νομικό πλαίσιο για την έκδοση μιας απλής οικοδομικής άδειας απαιτεί τρείς και τέσσερις μήνες και ζητείται από τον γέροντα να πάρει υπογραφή και από την τελευταία τρύπα του ζουρνά, να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται ποτέ και για κανέναν λόγο να έρθουν ξένοι να επενδύσουν στη χώρα μας. Εκτός κι αν δεν μας ενδιαφέρουν τα δολάρια που έρχονται από την Αμερική… Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να καταπολεμήσουμε την ανεργία…

Ο ηχωβόλος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *