Παραπολιτικά (10/11/2021)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ρώτησα γιατρό του νοσοκομείου μας, που οφείλεται αυτή η ραγδαία άνοδος των κρουσμάτων του ιού στην Π.Ε. Φλώρινας. Η απάντηση ήταν πολύ απλή. Το πιο πιθανό, μου είπε ο γιατρός, είναι να οφείλεται στον συνωστισμό που όλοι είδαμε κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Φλώρινας. Θα είχατε διαβάσει στο προηγούμενο φύλλο και τη δική μου επισήμανση για αυτό που όλοι είδαμε, δηλαδή την πολυκοσμία στην παρέλαση και μάλιστα με τους περισσότερους χωρίς μάσκα. Επειδή έχουμε αυτήν την επικίνδυνη έξαρση με την άνοδο των κρουσμάτων καλό θα είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί δεν ξέρω εάν οφείλεται στον κορωνοϊό, αλλά το τελευταίο διάστημα είχαμε αρκετούς θανάτους και μάλιστα νέων ανθρώπων.

Άκουσα τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε συνάδελφο με αφορμή το ιατρικό συνέδριο χειρουργικής που έγινε στη Φλώρινα, να μιλάει για ενίσχυση του νοσοκομείου μας με σύγχρονο εξοπλισμό και ιατρικό προσωπικό. Μήπως θα πρέπει η ηγεσία της 3ης ΥΠΕ ή ο διοικητής του νοσοκομείου μας να παραχωρήσει μια συνέντευξη τύπου για να δούμε τι προβλέπει η αναβάθμιση με ιατρικό εξοπλισμό και ποιές θέσεις πρόκειται να καλυφθούν με ιατρικό προσωπικό, γιατί είναι γεγονός ότι το νοσοκομείο μας έχει απόλυτη ανάγκη και από γιατρούς και από σύγχρονα μηχανήματα;

Την τελευταία εβδομάδα είχαμε τις εκδηλώσεις σε Φλώρινα, Αμύνταιο, Βεύη και Κέλλη για τα 109α Ελευθέρια από τον τουρκικό ζυγό. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την παράσταση έκλεψε η Τ.Κ. Κέλλης η οποία εκτός από το πλούσιο πρόγραμμα, φιλοξένησε για μια ακόμη φορά προσωπικότητες από τον πολιτικό και θρησκευτικό χώρο. Πρόεδρε, ευχόμαστε του χρόνου να μας φέρεις και τον πρόεδρο της Ρωσίας όπως σου είπε χαριτολογώντας κοινός μας φίλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Ανακοινώθηκαν από τον Περιφερειάρχη τα ονόματα των χωρικών και θεματικών Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας. Για τη δική μας Περιφερειακή Ενότητα, Αντιπεριφερειάρχης ορίστηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σωτήριος Βόσδου. Με δεδομένη την εμπειρία του από τη θητεία του ως Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθεί άμεσα στα δύσκολα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Εμείς του ευχόμαστε καλή θητεία προς όφελος πάντα της περιοχής μας.

Ο ΗΧΩβόλος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.