Παραπολιτικά (11/9/2019)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μπορεί να πανηγυρίζουν στην Πρέσπα για το θέμα της διάνοιξης της διασυνοριακής διάβασης αλλά η νέα κυβέρνηση μάλλον δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να γίνει το όνειρο των κατοίκων πράξη. Στη συνέντευξη τύπου των βουλευτών της Ν.Δ., ρωτήσαμε τι πρόκειται να γίνει με τη συνοριακή διάβαση και η απάντηση ήταν «αυτό θα κριθεί από την πορεία της Συμφωνίας των Πρεσπών». Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι…

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Π.Ε. Φλώρινας. Είχαμε χρόνια να δούμε να παραδίδει ο απερχόμενος στον νέο Αντιπεριφερειάρχη. Μάλιστα θυμάμαι στο παρελθόν, όταν ήρθε στο γραφείο του ο νέος εκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης, δεν βρήκε τίποτα μέσα γιατί ο προηγούμενος τα είχε… εξαφανίσει όλα.

Το ίδιο καλό κλίμα επικράτησε και στις πρώτες συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων για την εκλογή του προεδρείου και των μελών των επιτροπών. Όπως όλα δείχνουν, για να μπορέσει να πετύχει στο έργο της μια νέα Δημοτική Αρχή, θα πρέπει πέρα από όλα τα άλλα να πετύχει συναινέσεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάσαμε ότι έγιναν εγκαίνια φιλανθρωπικού καταστήματος παιδικών ενδυμάτων από την Μητρόπολη Φλώρινας. Θέλω να πιστεύω ότι το γραφείο τύπου της Μητρόπολης δεν έκανε επιλεκτική ενημέρωση των δημοσιογράφων σχετικά με την εκδήλωση, καθώς αρκετοί δεν γνώριζαν τίποτα επ’αυτού. Εάν πράγματι εστάλη δελτίο τύπου, τότε για τους υπεύθυνους της Μητρόπολης υπάρχει πρόβλημα. Εμείς, σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε επόμενη δημοσίευση θα επανέλθουμε.

Πολλά ακούγονται για το μέλλον του ενεργειακού τοπίου στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Άκουσα τον ίδιο τον πρωθυπουργό να λέει ότι η Δυτική Μακεδονία πρέπει να αξιοποιήσει νέες επενδύσεις για τη μεταλιγνιτική περίοδο. Εγώ ακούω από τους πολίτες ότι, εάν κλείσουν τα ορυχεία, η ανεργία θα ξεπεράσει το 90% στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Ο ηχωβόλος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.