Παραπολιτικά (14/11/2018)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Παρακολουθώντας το φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, μου έλεγε ο φίλος μου ο Γιάννης: «Έμεινα έκπληκτος από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συνόδευαν τον κ. Μητσοτάκη καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καστοριά. Είμαι φανατικός ΝεοΔημοκράτης, αλλά εάν παραμείνουν τα πρόσωπα που μέχρι σήμερα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν προσέφεραν τίποτα στον νομό, αλοίμονο μας!

Ευτυχώς που ακούω συνεχώς ότι ο σημερινός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση γιατί φτάνει με τους ίδιους και τους ίδιους, που εκμεταλλεύτηκαν την κομματική τους ιδιότητα για προσωπικό όφελος…». Γιάννη συμφωνώ μαζί σου και αυτό θα πρέπει να γίνει με όλα τα κόμματα, απομακρύνοντας τα λαμόγια που μέχρι σήμερα έκαναν και κάνουν ζημιά στα κόμματα και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.

Και με αφορμή την επίσκεψη αυτή του κ. Μητσοτάκη στην Καστοριά για τα Ελευθέρια της πόλης, αναρωτιέμαι: Αλήθεια, στις δικές μας εκδηλώσεις, ποιος εκπροσώπησε την κυβέρνηση; Γιατί τέτοια απαξίωση; Όχι μόνον από την κεντρική εξουσία, αλλά και από την Περιφέρεια…

Επιτέλους, κατάλαβε ο κόσμος τι γίνεται με τις ημερίδες στον νομό μας. Παλιότερα θυμάμαι, σε ημερίδες για το συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό, οι παρόντες ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Στην τελευταία ημερίδα που έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο κ. Ρωμανιά, η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Φαίνεται ότι τώρα, οι μειώσεις στις συντάξεις επηρεάζουν τα μέγιστα το πορτοφόλι των πολιτών, και όλοι ήθελαν να μάθουν πως μπορούν να διεκδικήσουν το καλύτερο.

Ο ηχωβόλος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.