Παραπολιτικά (12/12/2018)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τοπικός μας άρχοντας ο οποίος διεκδικεί το βουλευτικό αξίωμα, σε δημόσια παρουσία του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πει ποτέ ψέματα στους πολίτες της Φλώρινας. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει πει, είναι ότι δεν έχει πει ποτέ ψέματα! Και με αυτό το σύνθημα προτείνουμε να πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές. Μπορεί δώδεκα (12) χρόνια οι συνδημότες μας να έτρωγαν κουτόχορτο, αλλά σήμερα κανείς δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει για κανένα μεγάλο έργο που θα γινόταν στην πόλη της Φλώρινας και θα μας έσωζε από την τεράστια οικονομική επιβάρυνση.

Μόλις ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο Αμυνταίου, ξεκίνησαν και δυναμικές κινήσεις για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους. Έχουμε πει και στο παρελθόν ότι το Αμύνταιο πάντα πρωτοστατεί σε θέματα που έχουν σχέση με τις εκλογές. Σε αντίθεση με τον Δήμο Φλώρινας και τον Δήμο Πρεσπών, όπου ναι μεν ακούμε πολλά ονόματα υποψηφίων, τίποτα όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και από τους παλιούς και από τους νέους υποψήφιους. Ο μόνος σίγουρος μέχρι στιγμής είναι ο Βασίλης Γιαννάκης ενώ στο παρασκήνιο ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτιά τους ο Στέφανος Μπίρος, ο Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Τάκης Φαρμακιώτης και, αν δεν πάει για βουλευτής, ο Γιάννης Βοσκόπουλος. Εμείς απλά θα υπενθυμίσουμε ότι σε πέντε (5) μήνες έχουμε εκλογές και ευχόμαστε το κλίμα μέχρι τον Μάιο να είναι απόλυτα ήρεμο.

Μας ήρθε το «Τραινάκι της Φωτιάς»! Θεωρώ πως είναι ό,τι καλύτερο για τις χειμερινές εκδηλώσεις του Δήμου
Φλώρινας γιατί, πράγματι, σηματοδοτεί, κυρίως για τα μικρά παιδιά, τον ερχομό των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Δεν άκουσα όμως θετικά σχόλια για την επανάληψη των εκδηλώσεων στο ξύλινο χωριό, όπως για τη γιορτή σοκολάτας, τους ξυλοπόδαρους, τα ξωτικά και ό,τι άλλο περιλαμβάνει το πρόγραμμα. «Δυστυχώς, στερούνται ιδεών…», μου έλεγε ο φίλος μου ο Τάκης. Τάκη, οι πρωτοτυπίες και οι καινούριες ιδέες έχουν μετακομίσει στον Δήμο Τρικάλων, εκεί που πριν κάμποσα χρόνια δεν γινόταν απολύτως τίποτα κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων, και σήμερα φτάσαμε σε σημείο να γίνεται λαϊκό προσκύνημα! Σε αντίθεση με τη Φλώρινα, όπου αυτήν την περίοδο όλη η Ελλάδα μιλούσε για τις φωτιές και σήμερα δεν ακουγόμαστε πουθενά… Αρκεί να υπενθυμίσω ότι, πριν λίγα χρόνια, ακόμα και ο ΟΣΕ διέθετε έξτρα αμαξοστοιχίες για να μεταφέρουν κόσμο από τη Θεσσαλονίκη!

Άφησα τελευταία την επίσκεψη του Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Σκρέκα στη Φλώρινα. Εκτός του ότι έστησε καμιά ώρα τους δημοσιογράφους για τη συνέντευξη τύπου, τα όσα
ελέχθησαν, ειδικότερα για την ενέργεια, ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι το
κόμμα που ως κυβέρνηση σχεδόν οδήγησε τον ΑΗΣ Αμυνταίου στο κλείσιμό του, κατηγορεί τη σημερινή κυβέρνηση για αδράνεια σε αυτό το μέτωπο κατά την τελευταία τετραετία.

Ο ηχωβόλος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *