Παραπολιτικά (18/3/2020)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το ωραιότερο που άκουσα από ακροατή σε ραδιοφωνική εκπομπή ήταν το εξής. «Είμαι 70 χρονών και από το πολύ πλύσιμο των χεριών τις τελευταίες δύο εβδομάδες εμφανίσθηκε στην παλάμη μου σκονάκι της 2ας Γυμνασίου!!!». Για να μη λέτε ότι ο Έλληνας δεν έχει χιούμορ!

Άκουσα έξω από τον φούρνο της γειτονιάς έναν καταπληκτικό διάλογο. Λέει η κυρία στη φίλη της: «Μα είναι δυνατόν, τι παλιόπαιδο είναι αυτός ο Κορωνοϊός και δεν μπορεί να το συμμαζέψει η μάνα του!» Η απάντηση αποστομωτική: «Γιατί εσύ μπορείς να μαζέψεις τα δικά σου παιδιά που όλη μέρα είναι στην παιδική χαρά με τους φίλους τους;»

Σε λίγο κλείνω τα 67 μου και ειλικρινά για πρώτη φορά τα πολιτικά μας κόμματα εμφανίζονται τόσο πολύ ενωμένα. Όπως αντιμετωπίσαμε τον Κορωνοϊό, αγαπητοί μας πολιτικοί, με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε και τα υπόλοιπα μεγάλα προβλήματα…

Πριν λίγες ημέρες με ρώτησε φίλος μου τι θα γίνει με τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στη πόλη της Φλώρινας: «Μήπως πρέπει να απομακρυνθούν; Γιατί θεωρώ ότι αποτελούν εστίες μόλυνσης, μάλιστα σε μία περίοδο δύσκολη όπως αυτή που διανύουμε με τον κορωνοϊό». Καλέ μου φίλε, λες και σε άκουσε ο Δήμαρχος και, όπως θα διαβάσεις στη σχετική ανακοίνωση, σύντομα τα αυτοκίνητα αυτά πρόκειται να απομακρυνθούν.

Ο ηχωβόλος

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.