Παραπολιτικά (18/4/2018)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Δευτέρα 16 Απριλίου, ώρα 13:00. Πανικός επικράτησε στη Φλώρινα γιατί έσκασε… “βόμβα”. Πρόκειται φυσικά για την παραίτηση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να εγκαταλείψει το πλοίο, γιατί ο καπετάνιος εδώ και έναν χρόνο του ζητούσε επίμονα να τον απαλλάξει χωρίς η κίνηση αυτή να έχει συνέπειες στο καράβι. Εκμεταλλεύτηκε το χρονικό σημείο με τη ΔΕΗ και το έπαιξε ήρωας. Αλήθεια, ποιοι πολίτες τον εμπιστεύτηκαν και παραιτήθηκε γιατί δεν ήθελε να τους εξαπατήσει; Για να έχετε μια εικόνα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φλώρινας. Όχι βέβαια για τη ΔΕΗ, αλλά για τα ουκ ολίγα ευρώπουλα της Περιφέρειας, που πληρώνουμε εμείς οι πολίτες. Έλεος πια να εμφανίζεται τελικά και ως ήρωας… Όπως φάνηκε πάντως από τις επικοινωνίες που είχαμε, η ανακούφιση που έφερε στο περιβάλλον του Περιφερειάρχη η απομάκρυνσή του ήταν εμφανής, σε όλα τα επίπεδα.

Όσοι δεν ακούσατε, θα διαβάσατε τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης. Τα μηδένισε όλα σε ότι αφορά την τελευταία τριετία, για έργα που δεν έγιναν στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Από την άλλη πλευρά, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, διατυμπανίζει ότι έχει ολοκληρώσει το 90% του προεκλογικού του προγράμματος. Αφήνω σε εσάς τους φίλους αναγνώστες να εκτιμήσετε το αν μπήκε έστω και ένα καρφί στον Δήμο Φλώρινας τα τελευταία τρία χρόνια…

Ο βουλευτής της Ν.Δ. έκανε αναφορά και στο θέμα της τηλεθέρμανσης. Αξίζει να διαβάσετε με προσοχή τα όσα είπε, γιατί με την τοποθέτησή του μας δικαιώνει απόλυτα σε ότι έχει σχέση με τον χρόνο περάτωσης του έργου. Βέβαια, διαφωνούμε με την εικοσαετία που επικαλείται ο κ. Αντωνιάδης και επαναλαμβάνουμε αυτό που έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι εάν όλα κυλίσουν ομαλά με τη χρηματοδότηση, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2015, σύμφωνα και με την άποψη έμπειρων τεχνοκρατών της περιοχής μας.

Μέσα στον μήνα, μαζί με το νομοσχέδιο της ΔΕΗ, περιμένουμε και το νομοσχέδιο που θα καθορίζει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εάν η εκλογή των Δημάρχων γίνει τελικά με σταυρό, αναμένονται πολλές ανακατατάξεις. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η προετοιμασία στον Δήμο Αμυνταίου έχει ξεκινήσει για τα καλά και φαίνεται ότι η τριάδα που ακουγόταν ως αντίπαλος του κ. Θεοδωρίδη τα έχει βρει και με ηγέτη τον Γιάννη τον φαρμακοποιό θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Τον επόμενο μήνα θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Προς το παρόν δεν κινείται… φύλλο. Σίγουρα όμως, παρασκηνιακά, γίνονται διεργασίες και αναμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα των εκλογών για να δούμε ποια θα είναι η κερδισμένη ομάδα που θα καθορίσει και τις υποψηφιότητες για τις επόμενες εθνικές εκλογές σε τοπικό επίπεδο.

Μεγάλο Σάββατο και στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης παραβρέθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Μπράβο ρε Σάκη! Όσα υψηλόβαθμα πρόσωπα έχουν επισκεφτεί την Κέλλα, δεν έχουν επισκεφτεί όλη την Π.Ε. Φλώρινας τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο ηχωβόλος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.