Παραπολιτικά (18/10/2017)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ήταν φυσικό να μην μείνει αδιάφορη η εισαγγελία σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων που είχαν παραχωρήσει οι γιατροί για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως, μετά την ένταση που επικράτησε και την απόλυση του διοικητή κ. Κοτοπούλη, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει και αυτό είναι προς όφελος της λειτουργίας του νοσοκομείου και της καλής εξυπηρέτησης των ασθενών.

Παραμένουμε σε θέματα υγείας και πιο συγκεκριμένα στη λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης Αμυνταίου. Εδώ και έξι (6) μήνες στο Κέντρο απασχολείται φυσίατρος που καθημερινά αναβαθμίζει τη λειτουργία του με τις υπηρεσίες της και αυξάνεται έτσι και ο αριθμός των ασθενών. Στο θέμα θα επανέλθουμε με σχετικά ρεπορτάζ, αλλά παροτρύνω τους τοπικούς μας άρχοντες να δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον και να σταθούν δίπλα στους εργαζόμενους γιατί είναι ένα από τα καλύτερα δημόσια κέντρα αποκατάστασης!

Περιμέναμε ότι θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα στον Δήμο Φλώρινας, όπως τονίσαμε και στο προηγούμενο φύλλο. Και επειδή πολλοί ήταν αυτοί που μας ρώτησαν ποιο είναι το πρόσωπο πίσω από το «Β», πρόκειται για τον Βασίλη Γιαννάκη, με εμπειρία σε θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού διετέλεσε και περιφερειακός σύμβουλος.

Μεγάλη κινητικότητα έχουμε και από τον κ. Φαρμακιώτη, ο οποίος προετοιμάζεται ήδη ώστε να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο. Είμαι σίγουρος ότι, πολύ σύντομα, θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα υποψηφίων για τους Δήμους της περιοχής αλλά και για την Περιφέρεια.

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Δροσοπηγής οι οποίοι, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω από 15 μέρες!), έμειναν χωρίς τηλέφωνο. Πρόκειται για τους συνδρομητές οι οποίοι αποφάσισαν να συνδεθούν με το ίντερνετ, που είχε φτάσει στο χωριό στις 21 Σεπτεμβρίου. Από τότε όμως και έπειτα, εμφανίστηκε βλάβη με αποτέλεσμα τη διακοπή της επικοινωνίας με το χωριό. Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι τα αίτια της διακοπής αυτής δεν τα γνώριζαν οι αρμόδιοι και έψαχναν τη λύση μέσω του εργολάβου, ο οποίος, για άγνωστους λόγους, δεν φρόντισε να αποκαταστήσει άμεσα τη βλάβη. Πάντως, από τα κεντρικά της COSMOTE δεν έχασαν την ευκαιρία και, ενώ τα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν, έστειλαν παχυλούς λογαριασμούς οι οποίοι εκνεύρισαν διπλά τους κατοίκους! Τελικά, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, η βλάβη αποκαταστάθηκε και έτσι οι κάτοικοι έχουν πλέον στη διάθεσή τους και τηλέφωνο και ίντερνετ.

Δύο από τους δέκα υποψήφιους για την προεδρία της κεντροαριστεράς επισκέφτηκαν την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Θα ήθελα να ξέρω αν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα φιλοτιμηθούν να έρθουν στη Φλώρινα για να ενημερώσουν τους πολίτες για το πρόγραμμά τους και που θέλουν να οδηγήσουν τον κομματικό τους χώρο. Βλέποντας τους παρόντες τόσο στην επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη όσο και σε αυτήν του κ. Μανιάτη, βλέπει κανείς τα ίδια πρόσωπα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Πάντως τα τοπικά στελέχη υποστηρίζουν ότι η κ. Γεννηματά θα είναι η αρχηγός του νέου πολιτικού φορέα. Αυτό θα πει ανανέωση…

Ο ηχωβόλος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *