Παραπολιτικά (21/10/2020)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Δεν φαντάστηκα στην 25ετή θητεία μου στη δημοσιογραφία ότι ένας εκπρόσωπος θεσμικού φορέα της ΠΕ Φλώρινας, θα αντιμετωπίσει με αυτόν τρόπο τα ΜΜΕ της περιοχής. Βρίσκεται σε επιτελική θέση περίπου δυο χρόνια και ουδέποτε κάλεσε τους δημοσιογράφους για να ενημερώσει τους πολίτες για το τι γίνεται στον φορέα που υπηρετεί. Πρωτοφανές επαναλαμβάνω για τη πολυετή θητεία μου. Το άκρον άωτον της συμπεριφοράς του συγκριμένου θεσμικού προσώπου ήταν η  αποσιώπηση της τελευταίας συνάντηση που έγινε στο ΚΕ.Φ.Ι.Απ Αμυνταίου με τους Εκπροσώπους του Πανελλλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών Μακεδονίας Θράκης, οι οποίοι εθιμοτυπικά επισκεφτήκαν το κέντρο, για να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους υπευθύνους για την εύρυθμη λειτουργία του. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που προκλητικά αγνοεί τους δημοσιογράφους, ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός της συνάντησης. Όταν ζήτησα να ενημερωθώ γιατί δεν εκδόθηκε δελτίο τύπου από τη διοίκηση του νοσοκομείου για ένα τόσο σημαντικό θέμα, η απάντηση του Διοικητή ήταν άκρως επιθετική ενώ επιχειρήθηκε να υποβαθμιστεί το γεγονός. Να ναι καλά οι εκπρόσωποι του συλλόγου παραπληγικών, οι οποίοι επιτελώντας το καθήκον τους εξέδωσαν το άκρως ενημερωτικό δελτίο τύπου με τα όσα ελέχθησαν στη συνάντηση, τα οποία για κάποιους προφανώς ήταν άνευ σημασίας. Ευτυχώς που δεν ρώτησαν τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας! Είναι κρίμα, για τους πολίτες της ΠΕ Φλώρινας να μην ενημερώνονται για τη λειτουργία των προνοιακών ιδρυμάτων στην περιοχή εξαιτίας της συμπεριφοράς των διοικούντων του νοσοκομείου. Εκτός εάν αυτό έγινε επειδή δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου.

Παραμένω στο ίδιο θέμα για να μεταφέρω στους αναγνώστες το ερώτημα που έθεσε ο κύριος Κωνσταντίνος Σέλτσας, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Διοικητή του νοσοκομείου, σε σχόλιο πάνω στην ανάρτηση του Διοικητή .«Ποια είναι η θέση σας για την πολιτική της κυβέρνησης να περάσει η λειτουργία των ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. σε ιδιώτες;» . Μετά από λίγες ώρες το σχόλιο… εξαφανίστηκε από την ανάρτηση του διοικητή! Να τον χαιρόμαστε!

Παραμένει σε εκκρεμότητα η δίωξη που έχει ασκηθεί σε όσους χρησιμοποιούσαν εξοπλισμό παιδικής χαράς στους ιδιόκτητους χώρους τους, απόφαση που είχε πάρει η προηγούμενη δημοτική αρχή. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα για τους εμπλεκόμενους, γιατί με τέτοιου είδους καθυστερήσεις δεν μπορούμε να πετύχουμε ανάπτυξη στην περιοχή μας.

Ο ΗΧΩβόλος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 950 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.