Παραπολιτικά (21/11/2018)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Κυκλοφορεί ευρέως ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Στέφανος Μπίρος πραγματοποίησε συνάντηση στην οποία ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Φλώρινας στις επερχόμενες εκλογές. Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν άτομα που πρόκειται να στελεχώσουν ή να στηρίξουν τον συνδυασμό του. Εμείς αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Στον Δήμο Αμυνταίου από την άλλη, ακούγεται ότι ο Γιάννης Λιάσης αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από ομάδα ενεργών πολιτών για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου για τον Δήμο Αμυνταίου. Και εδώ περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι, ενώ ουσιαστικά απομένουν λιγότεροι από έξι μήνες για τις εκλογές, το τοπίο ως προς τις υποψηφιότητες παραμένει θολό και δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοί θα είναι τελικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Π.Ε. Φλώρινας.

Το ίδιο ισχύει και για την Περιφέρεια, γιατί και εκεί δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από όλους τους συνδυασμούς που πρόκειται να διεκδικήσουν την περιφερειακή ηγεσία. Είμαστε σε αναμονή…

Άκουσα πολλούς γονείς μαθητών γυμνασίων και λυκείων να γκρινιάζουν γιατί παρέμειναν κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, με θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 20 βαθμούς. Αλίμονο όποτε βλέπουμε λευκό τοπίο να βάζουμε λουκέτο στις σχολικές μονάδες. Αγαπητοί γονείς, διανύουμε προεκλογική περίοδο!

Και θα κλείσω την επικοινωνία μας με αυτό που άκουσα στο Αμύνταιο, ότι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα το στελεχώσουν ο νυν βουλευτής, ο Δήμαρχος Φλώρινας, ο πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου και δημοτική σύμβουλος από τη Βεγόρα.

Ο ηχωβόλος

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.