Παραπολιτικά (22/8/2018)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Φαίνεται ότι αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σχετικά με τις υποψηφιότητες για τον Δήμο Φλώρινας. Όπως ενημερώθηκα από έγκυρη πηγή, ο Δήμαρχος πιέζει το κόμμα για να μπει στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών, κάτι που, όπως θυμάστε, το είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενη δημοσίευση. Στα ονόματα του Βασίλη και του Στάθη, όλα δείχνουν ότι προστίθεται και αυτό του Στέφανου. Σίγουρα θα έχουμε και υποψήφιο από το ΚΚΕ, οπότε φαίνεται ότι θα έχουμε… ντόρτια για τον Δήμο Φλώρινας.

Και για τον Δήμο Αμυνταίου έχουμε νέο αίμα, αφού ακούγεται έντονα το όνομα του Τρύφων, ο οποίος, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, θα στελεχώσει τον συνδυασμό του με νέα σε ηλικία πρόσωπα, αρκετά εκ των οποίων έχουν εμπειρία, αφού ήδη, εδώ και αρκετά χρόνια, συμμετέχουν στα κοινά του Δήμου Αμυνταίου.

Φίλος συμμαθητής μου, που λείπει πολλά χρόνια από τη Φλώρινα, και πολύ… τιτίζης, μου ζήτησε να μεταφέρω στη δημοτική αρχή το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αυτοκίνητό του στους δρόμους της πόλης της Φλώρινας. «Από το “ντράνγκα – ντρούγκα” ίσως χρειαστεί να αλλάξω αμορτισέρ! Εάν δεν γίνουν οι δρόμοι, εγώ δεν πρόκειται να ξανάρθω στη Φλώρινα!». Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να χάνουμε επισκέπτες λόγω της κατάστασης στους οδικούς μας άξονες, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

Σε ότι σχέση με την Περιφέρεια, μετά την έκθεση της Θεσσαλονίκης αναμένεται να μπούμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο. Ακούγεται ότι, από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, πρόκειται να επιλεγεί ένα άτομο με ιδιαίτερη απήχηση στη Δυτική Μακεδονία. Αναμένουμε τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε όταν έχουμε νεότερα…

Άκουσα το εξής καταπληκτικό. Συζήτηση μεταξύ δύο γεωργοκτηνοτρόφων: «Λες να βρέξει; Γιατί θέλω να θερίσω τα τριφύλλια», λέει ο πρώτος. «Αποκλείται», απαντάει ο δεύτερος, «ποτέ δεν βρέχει όταν έχουμε τις εκδηλώσεις των Πρεσπών!». Εγώ πάντως δεν θυμάμαι από όταν ξεκίνησαν, κοντά τρεις δεκαετίες, να ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις των Πρεσπείων εξαιτίας βροχοπτώσεων!

Ο ηχωβόλος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.