Παραπολιτικά (23/1/2019)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Απορώ γιατί αναλώνονται όλα τα μέσα ενημέρωσης σε μια προσπάθεια να αποδείξουν εάν είχε ή όχι κόσμο το συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου που έγινε στην Αθήνα. Ποιους κοροϊδεύουν; Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν είχε πολύ κόσμο και, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος στο πρώτο πρόγραμμα, κανένας αρχηγός κόμματος δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοια συγκέντρωση! Έλεος με τα παιχνίδια που παίζουν οι δημοσιογράφοι στην Αθήνα!

Άκουσα τον πρώην βουλευτή μας Γιώργο Λιάνη σε ραδιοφωνική εκπομπή του πρώτου προγράμματος, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, μία με δύο το μεσημέρι. Έκανε αναλυτική αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν στην υποστήριξη της συμφωνίας των Πρεσπών. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για μία συμφωνία που, εάν είχε έρθει επί ΠΑΣΟΚ αλλά και επί ΝΔ, ακόμα θα πανηγύριζαν! Επεσήμανε ότι δεν του αρέσει η υποκρισία. Όπως ανέφερε, «…Δυστυχώς οι σύντροφοί μου στο ΠΑΣΟΚ, γιατί εγώ παραμένω ΠΑΣΟΚ, λειτουργούν με άλλες σκοπιμότητες. Πρόκειται για μία συμφωνία η οποία έχει πολλά περισσότερα οφέλη από αυτά που διεκδικούσαμε τις προηγούμενες δεκαετίες. Δεν θα ξεχάσω τον Γριλάκη επί Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ανεβοκατέβαινε στα Σκόπια για να πετύχει σύνθετη ονομασία χωρίς να γίνεται ούτε λόγος για τα υπόλοιπα που σήμερα είναι σε καλύτερο δρόμο…»

Ανακοινώθηκε επίσημα και η υποψηφιότητα για τον Δήμο Φλώρινας του Στέφανου Μπίρου. Άρα, επίσημα πλέον, έχουμε τον Βασίλη Γιαννάκη, τον Στέφανο Μπίρο, τον Δημήτρη Φαρμακιώτη, την Ναλπαντίδου Μιμίκα και αναμένουμε τους επόμενους. Εκείνο που προβληματίζει, όπως ακούω από τους συνδημότες μου, είναι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στάθη Κωνσταντινίδη. Πάντως οι περισσότεροι συζητάν και λένε ότι θα μετακομίσει στην Περιφέρεια. Άντε να δούμε τι θα γίνει…

Έστω και καθυστερημένα, ο Δήμος Φλώρινας κατάφερε και απομάκρυνε τα χιόνια από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μιλάμε για ποσότητα χιονιού η οποία πραγματικά κούρασε τους πολίτες. Βέβαια, βοήθησε πολύ και ο νοτιάς που αύξησε τη θερμοκρασία και έλιωσαν το περισσότερο από το χιόνι σε όλη τη λεκάνη. Απομένουν βέβαια αρκετοί πάγοι στα πεζοδρόμια που κάνουν δύσκολη τη μετακίνησή μας, γι’ αυτό κάνω έκκληση, στον επόμενο χιονιά να είμαστε πιο ενεργοί και να απομακρύνουμε εμείς το χιόνι από τα πεζοδρόμια γιατί η ευθύνη αυτή αναλογεί στους πολίτες.

Ο ηχωβόλος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.