Παραπολιτικά (24/2/2021)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Εδώ και δέκα μέρες όλα τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης έχουν επιλέξει ένα και μοναδικό θέμα για να γεμίσουν το πρόγραμμα τους. Δεν είναι άλλο από αυτό που αφορά στην υπόθεση του γνωστού πλέον σκηνοθέτη. Μια μεγάλη μερίδα πολιτών δικαιολογημένα εκφράζει την αγανάκτηση της για αυτήν την επιλογή των ΜΜΕ, λες και οι πολίτες της χώρας δεν έχουν άλλα προβλήματα, ειδικότερα σε μια περίοδο που βιώνουν την πανδημία του κορωνοϊού. Αγαπητοί μου, τα κανάλια σερβίρουν αυτό που πουλάει, άρα δική μας είναι η επιλογή να αντιστρέψουμε τους όρους.

Πολύς λόγος γίνεται για τον τρόπο που δόθηκε η οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω covid-19. Κατά την άποψη μου, δεν θα έπρεπε να σταθούμε μόνο στον τρόπο επιλογής των επιχειρήσεων, που αφορούσε την πρώτη περίοδο της πανδημίας αλλά να πιέσουμε την Περιφέρεια να διεκδικήσει διπλάσια ποσά για να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την δεύτερη περίοδο εγκλεισμού στη Δυτ. Μακεδονία. Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας στη συνέντευξη που παραχωρησε διευκρίνησε ότι το ποσό που διεκδικεί για την δεύτερη δόση της ενίσχυσης των επιχειρήσεων θα καλύψει όλες τις επιχειρήσεις που δεν ενισχύθηκαν από την πρώτη δόση. Αρκεί να μην υπάρχει μεγαλη καθυστέρηση στην εκταμίευση των ενισχύσεων.

Δικαιολογημένες οι ευχαριστίες της Περιφέρειας και των Δήμων προς όλους όσους συνέβαλλαν στον πετυχημένο αποχιονισμό της τελευταίας κακοκαιρίας. Αυτό το είχαμε επισημάνει και εμείς στο προηγούμενο φύλλο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει, δεν υπήρχε κανένας δρόμος αποκλεισμένος. Ακόμα και η πεζογέφυρα στον Άγιο Αχίλλειο στις Πρέσπες, καθαρίστηκε άμεσα.

Ο ΗΧΩβόλος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.