Παραπολιτικά (26/9/2018)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Εμείς σας το είχαμε πει ότι, μετά την έκθεση της Θεσσαλονίκης, το πολιτικό θερμόμετρο θα ανεβαίνει καθημερινά… και άδικο δεν είχαμε…. Αυτό θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας αναλυτικά το σημερινό φύλλο. Η κόντρα μεταξύ της ΝΟΔΕ Φλώρινας και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανου Μπίρου και του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας έχει ανάψει για τα καλά. Και να σκεφτείτε ότι είμαστε ακόμα στην αρχή ενός αγώνα ο οποίος προβλέπεται να είναι… Μαραθώνιος. Φαντάζεστε τι θα γίνει τις τελευταίες εβδομάδες πριν από τις εκλογές; Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος έχει πια βαρεθεί και δεν τρώει χορτάρι. Μετά από τόσους και τόσους που έχουν περάσει και έχουν τάξει και τα έχουν φορτώσει στον κόκορα, έχει αναπτύξει και κρίση και λογική και είναι έτοιμος να πράξει αναλόγως.

Το είχαμε αναφέρει στο παρελθόν με κάποια επιφύλαξη, ότι μεταξύ των υποψηφίων για τον Δήμο Φλώρινας θα είναι και ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιαννάκης Βασίλειος. Με την ανακοίνωσή του στο σημερινό φύλλο επιβεβαιώνει και επισήμως την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Φλώρινας. Του ευχόμαστε καλό αγώνα και επιτυχή έκβαση.

Ένα πουλάκι μας τιτίβισε ότι την πρώτη του μάζωξη με στελέχη του έκανε και ο έτερος υποψήφιος για τον Δήμο Φλώρινας, κ. Φαρμακιώτης Τάκης. Εμείς αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, για να του ευχηθούμε τα δέοντα.

Είχαμε δεσμεύσεις από πλευράς Αμυνταίου, ότι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου θα είχε επιλεγεί ο υποψήφιος Δήμαρχος, ο οποίος θα ηγηθεί του συνδυασμού της σημερινής αντιπολίτευσης του Δήμου Αμυνταίου. Μάθαμε ότι γίνονται καθημερινές συναντήσεις και φαντάζομαι ότι μέχρι την τοπική εμποροπανήγυρη, οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» θα έχουν επιλέξει τον αρχηγό τους.

Και ενώ για τους Δήμους λίγο πολύ ξεκίνησαν το όργανα, για την περιφέρεια επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Ακούγονται, βέβαια, διάφορα ονόματα υποψηφίων περιφερειαρχών από πλευράς Ν.Δ., αλλά ο αρχηγός του κόμματος δεν έχει ακόμα πει την τελευταία κουβέντα. Λέγεται όμως, από πολύ επίσημα χείλη, ότι ο υποψήφιος θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Και όπως δήλωσε στην Κοζάνη η κ. Μπακογιάννη, ο υποψήφιος για την περιφέρεια θα είναι ένα πρόσωπο άφθαρτο, με πολλές γνώσεις πάνω στον τομέα αξιοποίησης προγραμμάτων (βλέπε ΑΝΚΟ).

Έστω και καθυστερημένα, ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο ασφαλτόστρωσης του οδικού άξονα «Δροσοπηγή- Βίτσι», ο οποίος εδώ και καιρό παρέμενε σε άθλια κατάσταση. Καστοριανός ο οποίος περπάτησε τον νεόστρωτο δρόμο μας δήλωσε ότι τώρα πλέον χαίρεται κανείς να κάνει αυτήν τη διαδρομή, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή όπου η φύση είναι χάρμα οφθαλμών.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *