Παραπολιτικά (27/10/2021)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την περασμένη Κυριακή είχαμε τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για τα όργανα του κόμματος σε τοπικό επίπεδο. Παρακολουθώντας την προεκλογική περίοδο των τελευταίων 10 ημερών, η κόντρα μεταξύ των υποψηφίων μου θύμιζε μια μάχη μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΕ Φλώρινας αναδείχθηκε ο Ευαγγέλου Νικόλαος, απέναντι στον πρώην Πρόεδρο Θεοδώρου Θωμά. Επειδή μέχρι στιγμής, Τρίτη απόγευμα, δεν έχουμε λάβει αναλυτικά αποτελέσματα, πιστεύω ότι στο επόμενο φύλλο θα έχουμε και τους εκλεγέντες για τις τοπικές οργανώσεις των δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών. Από το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης φαίνεται ότι κυρίαρχος στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα είναι ο Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος στήριξε και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο. Εύχομαι στον Νέο πρόεδρο και στα νέα μέλη των τοπικών οργανώσεων καλή επιτυχία στο έργο τους προς όφελος πάντα του συνόλου των Φλωρινιωτών και όχι μόνο των «δικών μας».

Αντίθετα με τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας Πρόεδρος επανεξελέγη ο Σιάκος Κωνσταντίνος. Εύχομαι στο νέο διοικητικό συμβούλιο καλή δύναμη.

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε μια επικίνδυνη σχετικά αύξηση των κρουσμάτων από covid 19 και στην Π.Ε. Φλώρινας. Επειδή μπαίνουμε σε χειμερινή περίοδο, επιβάλλεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όχι μόνο ως προς τον κορωνοϊό, αλλά απέναντι και στις υπόλοιπες ιώσεις που κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο.

Άκουσα ότι επίκεινται αλλαγές στην Περιφέρεια στις θέσεις των Αντιπεριφερειαρχών. Δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει στη δική μας περιφερειακή ενότητα και αν αντικατασταθεί ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κ. Κιοσές από τον κ. Βόσδου ή, όπως ακούγεται, θα γίνει τράμπα μεταξύ του κ. Άμπα και του κ. Κιοσέ. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, η συνεργασία των τριών περιφερειακών συμβούλων της πλειοψηφίας στην ΠΕ Φλώρινας είναι επιβεβλημένη προς όφελος της περιοχής.

Επειδή στη συνέντευξη τύπου του Βουλευτή κ. Αντωνιάδη τέθηκε επίμονα από του δημοσιογράφους το θέμα της γραφειοκρατίας, που ταλαιπωρεί βασανιστικά τους πολίτες, θα πρέπει οι βουλευτές μας να εξετάσουν σοβαρά το πρόβλημα γιατί όχι μόνο δεν διορθώνεται αλλά χειροτερεύει. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα το τελευταίο εξάμηνο που να μην ακούσω διαμαρτυρία από πολίτη εξαιτίας της γραφειοκρατίας.

Ο ηχωβόλος

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.