Παραπολιτικά (28/10/2020)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Απαντητική επιστολή στο σχόλιο που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα μας απέστειλε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας. Βεβαίως και είναι υποχρέωση μας να τη δημοσιεύσουμε. Ίσως δώσαμε την ευκαιρία στον διοικητή να κάνει έναν μίνι απολογισμό των δράσεων του Νοσοκομείου κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα. Εξαιτίας αυτής της έλλειψης ενημέρωσης έγινε και το παραπολιτικό σχόλιο. Με την ευκαιρία να διευκρινίσω ότι το πρόσφατο άρθρο συναδέλφου σε τοπικό μέσο, που αναφέρεται στο Νοσοκομείο Φλώρινας δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας επισήμανση.

Τύχη βουνό για την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Φλώρινας οι ιδανικές συνθήκες που επικράτησαν τον Οκτώβριο μήνα. Δική μου εκτίμηση είναι ότι τα έργα που έγιναν τον Οκτώβριο στον δήμο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που είχαν γίνει την τετραετία της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Επιτέλους, περπατάμε σε αξιοπρεπείς δρόμους και απολαμβάνουμε τον καλωπισμό που γίνεται από τον Δήμο σε διάφορα σημεία της πόλης.

Το είχα επισημάνει και σε προηγούμενο φύλλο ότι είναι σημαντικό γεγονός η ολοκλήρωση του έργου της τηλεθέρμανσης με βιομάζα στον Δήμο Αμυνταίου. Θυμάμαι ότι είχαν γίνει πολλές καταγγελίες στο παρελθόν για το κλείσιμο του εργοστασίου της ΔΕΗ και εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν θα λειτουργούσε η τηλεθέρμανση. Θα επαναλαβω ότι αξίζουν πραγματικα συγχαρητήρια σε όλους όσους φρόντισαν να κατασκευάσουν τη μονάδα βιομάζας και τώρα θερμαίνει χωρίς προβλήματα το Αμύνταιο, τη Λεβαία και τον Φιλώτα.

Έχω αρχίσει και ανησυχώ γιατί καθημερινά και η Φλώρινα εμφανίζει κρούσματα κορωνοϊού. Καλό θα είναι να φροντίσουμε, τηρώντας τα μέτρα, να διατηρήσουμε την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας στα επίπεδα που ήταν μέχρι σήμερα γιατί αν μας ξεφύγει ο ιός ειδικά με τα κρύα που θα ακολουθήσουν, δεν μας σώζει τίποτα.

Ο ΗΧΩβόλος

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.