Παραπολιτικά (29/1/2020)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ήταν μια εβδομάδα με πλούσια παραπολιτικά. Αρχής γενομένης από την επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κας Δόμνας Μιχαηλίδου. Δεν γνωρίζω τον λόγο, αλλά το γεγονός ότι δεν τήρησε το πρόγραμμά της δημιούργησε προβλήματα, κυρίως στα τοπικά στελέχη της ΝΔ. Ενώ επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας, τον Μητροπολίτη Φλώρινας και την Παιδόπολη, που ήταν και ο κεντρικός στόχος της επίσκεψης, “έστησε” για τα καλά τον Αντιπεριφερειάρχη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι βάσει του προγράμματος την ανέμεναν για πολύ ώρα αλλά η Υφυπουργός δεν εμφανίστηκε. Μια ενέργεια που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και βέβαια δεν ήταν και η καλύτερη συμπεριφορά απέναντι σε έναν σημαντικό θεσμικό φορέα της περιοχής όπως είναι η Περιφέρεια. Κατά τα άλλα, εύχομαι να μην μείνει μόνο στις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στη διοίκηση της Παιδόπολης.

Ήρθε, μας είδε και δεν ξέρω αν άφησε κάτι από τη σκόνη του. Αναφέρομαι στην επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, ο οποίος ήταν κεντρικός προσκεκλημένος και ομιλητής στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Φλώρινας. Άκουσα αυτό που ακούω επί σειρά ετών, γι’ αυτό και είμαι δύσπιστος, ότι λύνεται το θέμα με τη χρήση του κολυμβητηρίου στην πόλη της Φλώρινας και του κλειστού γυμναστηρίου Φιλώτα. Εάν πραγματικά υλοποιηθούν αυτά τα δύο έργα θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά του Υφυπουργού αθλητισμού προς τη νεολαία της περιοχής. Πάντως, ο κ. Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τον Βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη, τίμησαν όλες τις εκδηλώσεις της βραδιάς (που δεν ήταν λίγες) με την παρουσία τους.

Μεταφέρω έναν εκπληκτικό διάλογο που έλαβε χώρα στα εγκαίνια του παραρτήματος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας. “Σωτήρης Βόσδου: Πάτερ Σωτήριε, εδώ δεν έχει εξομολογηθεί κανείς, να τους εξομολογήσετε όλους…” “π. Παρδάλης: Από σένα θα αρχίσω…”. “Σωτήρης Βόσδου: Θα πω τις αμαρτίες ολονών…”. Και ακούγεται ένας τρίτος από πίσω να λέει: “Άρα δεν χρειάζεται να εξομολογηθούμε όλοι, αφού θα τα πεις εσύ όλα…” Όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στην περιοχή της Φλώρινας, αντιλαμβάνονται και το νόημα αυτού του διαλόγου. Έτσι δεν είναι Σώτο;

Μου κάνει εντύπωση γιατί άφησαν να πάρει τέτοια έκταση ένα τόσο απλό θέμα, όπως αυτό με τα αδέσποτα σκυλιά στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, το οποίο κατέληξε να δυσφημίσει το Κέντρο σε πανελλαδικό επίπεδο. Μέχρι και σε ιστότοπους της Κρήτης διάβασα ότι γιατροί και νοσηλευτές αφήνουν τα σκυλιά να λιμοκτονούν. Θα έπρεπε η διοίκηση του Νοσοκομείου Φλώρινας να προστατεύσει τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο ίδρυμα, γιατί δεν επιτρέπεται σκυλιά και γάτες να κυκλοφορούν σε χώρους νοσηλείας καθώς υπάρχει κίνδυνος για τους ασθενείς με τη μεταφορά ιώσεων. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Δημοσιεύω τη φωτογραφία από την κοπή της βασιλόπιτας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Φλώρινα. Όταν ο Βαγγέλης χαιρέτισε τον Σάκη, ακούστηκε χαμηλόφωνα από τον Ηλία τον Σολάκη ότι: “Μια χειραψία από τον επόμενο βουλευτή και τον επόμενο Δήμαρχο Φλώρινας”. Λόγω της εμπειρίας του στις προβλέψεις, ο Ηλίας συνήθως δεν πέφτει έξω. Λέτε να γίνει η συγκεκριμένη πρόβλεψη πραγματικότητα;

Ο ηχωβόλος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *