Παραπολιτικά (3/1/2018)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Πολλές φορές λέμε: «Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις». Πράγματι, η εικόνα που βγήκε προς τα έξω από τη συνάντηση των φορέων που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο της Φλώρινας είναι ό,τι καλύτερο για το νοσοκομείο. Απλώς, όπως έχω πει και στο παρελθόν, η ενότητα των φορέων βοηθάει στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής γενικότερα. Θα πρέπει λοιπόν να αποτελεί καθημερινότητα και να μην αφορά μόνο σε θέματα του νοσοκομείου.

Οι άρχοντες της Φλώρινας - Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Φλώρινας

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω όσα ελέχθησαν στη συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Κίρκος. Γιατί άραγε, εδώ και τρία χρόνια, με τη σημερινή κυβέρνηση, δεν προχώρησαν όλα αυτά που σήμερα πρόκειται να υλοποιηθούν στο νοσοκομείο; Ευελπιστώ αυτή τη φορά να μην είναι μόνο υποσχέσεις του υπουργείου αλλά επιτέλους να γίνουν και πράξη.

Θα επαναλάβω την ερώτηση που έθεσα στον διοικητή του νοσοκομείου κ. Χιωτίδη. Είναι δυνατόν σε αυτήν τη χώρα να απαιτείται διάστημα τουλάχιστον δέκα (10) μηνών για να διοριστεί ένας γιατρός στο νοσοκομείο; Πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να λυθεί το πρόβλημα;

Άκουσα με ενδιαφέρον τις απαντήσεις που έδωσε ο Δήμαρχος στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους δημοσιογράφους στην τελευταία συνέντευξη τύπου. Δήμαρχε, επειδή στο θέμα των δικηγόρων επέρριψες ευθύνες στην αντιπολίτευση, για να γίνεις πιστευτός οι φλωρινιώτες ζητάνε να δώσεις στη δημοσιότητα όλες τις περιπτώσεις όπου ο Δήμος χρειάστηκε δικηγόρους. Έτσι μόνο θα λάμψει η αλήθεια…

Μεταφέρω την άποψη του φίλου μου Γιάννη, ο οποίος μου έθεσε το εξής ερώτημα: «Είχα ακούσει τον Δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο να λέει ότι ξανακατεβαίνει για Δήμαρχος για να ολοκληρώσει το έργο του. Σήμερα, που έχει υλοποιήσει το 90% των προεκλογικών του δεσμεύσεων, προς τι άραγε επαναδιεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο;». Γιάννη, έχεις δίκιο, αλλά η φιλοδοξία όλων, μα όλων των πολιτικών παραγόντων, τους οδηγεί να διεκδικούν την καρέκλα. Γιατί, ας μη γελιόμαστε, εξασφαλίζει μια καλή και άνετη ζωή. Γιάννη, δες μόνο τι κοιλιές έχουν… “χτίσει” κάποιοι υπηρετώντας δημόσια αξιώματα!

Εξάλλου, Δήμαρχε, για να έχεις και ήσυχο το κεφάλι σου από εδώ και πέρα, μιας και οι Δήμαρχοι είστε γλάστρες, όπως ανέφερες, καλό θα είναι να πάρεις τη μεγάλη απόφαση, μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια σε δημόσια αξιώματα, και να παραδόσεις αξιοπρεπώς τα ηνία της δημοτικής αρχής σε νέο πρόσωπο.

Ο ηχωβόλος

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.