Παραπολιτικά (3/3/2021)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Είναι μια είδηση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη 2 Μαρτίου και επιτέλους δεν πρόκειται για μια απλή υπόσχεση αλλά για μια πραγματικότητα που τόση ανάγκη την είχε το Πανεπιστήμιο μας. Εύχομαι να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες έτσι ώστε να δούμε αναβαθμισμένες τις πανεπιστημιακές κτιριακές εγκαταστάσεις.

Διάβασα ότι υπήρξε δέσμευση του Υπουργού για επιπλέον χρηματοδότηση του Δήμου Φλώρινας έτσι ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές που προκλήθηκαν από την τελευταία βαρυχειμωνιά. Καλό είναι το αλάτι αλλά πολύ καταστροφικό για το οδόστρωμα. Ίσως μια λύση να ήταν η ψιλή άμμος, μου έλεγε ένας φίλος μου ο οποίος έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σουηδία.

Επειδή έχουν δημιουργηθεί μεμονωμένες λακούβες στο οδικό μας δίκτυο από τη χρήση του αλατιού την περίοδο της κακοκαιρίας καλό θα είναι να μην τα περιμένουμε όλα από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και εμείς να επισκεφθούμε τους Δήμους, να πάρουμε 1-2 σακιά ασφαλτοτάπητα και να τα ρίξουμε στη λακούβα προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό τα αυτοκίνητα μας.

Κλείσαμε έναν χρόνο που ζούμε με τους περιορισμούς που μας επιβάλλουν λόγω κορωνοϊού. Δεν ξέρω πραγματικά εάν όλα αυτά τα μέτρα που παίρνονται βοηθάνε στην καταπολέμηση του ιού. Εκείνο που θέλει να μάθει ο κόσμος είναι μέχρι πότε θα κυκλοφορεί με SMS γιατί όπως και να το κάνουμε έρχεται η άνοιξη και ο περιορισμός στα σπίτια είναι δύσκολος για όλους.

Είδαμε αγριογούρουνο να κολυμπάει στον ποταμό Σακουλέβα και κάποιοι το έκαναν πρώτη είδηση. Ίσως σαν εικόνα να ήταν καλή αλλά τα βουνά μας όπως λένε οι κυνηγοί είναι γεμάτα με αγριογούρουνα και ίσως ο αριθμός να πολλαπλασιαστεί μέχρι την επόμενη χρονιά επειδή η φετινή κυνηγετική περίοδος ήταν σχεδόν νεκρή.

Ο ΗΧΩβόλος

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.