Παραπολιτικά (30/1/2019)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μια επίσκεψη στο Αμύνταιο είναι αρκετή για να διαπιστώσεις το ενδιαφέρον που υπάρχει από υποψηφίους και πολίτες για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αλίευσα μια είδηση που αφορά τον Δήμαρχο Φλώρινας και την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της νέας Δημοκρατίας. Η παρουσία του σε εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο Αμύνταιο ήταν αρκετή για να πείσει τους Αμυνταιώτες ότι πλέον έχει πάρει το χρίσμα από την Αθήνα.


Παραμένουμε στο Αμύνταιο, γιατί γίνεται πολύς λόγος για το ποιοί θα είναι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Μου ‘λεγε ο φίλος μου ο Γιάννης, που ήδη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, ότι είναι “λυπηρό” να ψάχνουμε θέση στο κατάρτι και να μη μας ενδιαφέρει ποιός θα είναι ο Καπετάνιος. Εννοούσε ότι η πλειοψηφία ενδιαφέρεται για τους Δήμους και κανείς για την Περιφέρεια. Γιάννη, έχεις δίκιο. Και εμείς γνωρίζουμε μόνο τρείς υποψηφιότητες Περιφερειακών Συμβούλων για όλους τους συνδυασμούς.

Μπορεί σιγά-σιγά να μας εγκαταλείπει η παγωνιά, αφήνει πίσω της όμως πολλά προβλήματα. Αρκεί κανείς να περπατήσει τους δρόμους στη πόλη της Φλώρινας. Θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο και η μετακίνηση πεζών και αυτοκινήτων γίνεται μετά δυσκολίας. Ήθελα να ξέρω ποιός θα επιβαρυνθεί γι’ αυτήν τη ζημιά, με δεδομένο ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει καταθέσει αίτημα χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των ζημιών.

Ορισμένες συμπεριφορές θεσμικών φορέων πραγματικά προβληματίζουν. Μετά τον Δήμαρχο Πρεσπών που έχει χάσει κάθε επαφή με τους δημοσιογράφους της Φλώρινας και περιθάλπει μόνο τον δικό του απ’τη Κοζάνη, έχουμε και νέο κρούσμα, με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Φλώρινας. Έμαθα ότι έγινε επιλεκτική πρόσκληση των δημοσιογράφων στην κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας εμπόρων & βιοτεχνών Φλώρινας. Είδα στη φωτογραφία τον ίδιο δημοσιογράφο απ’ την Κοζάνη, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό φαγητό. Πρόεδρε, πρόσεχε γιατί αυτά τα λάθη πληρώνονται ακριβά…

Ο ηχωβόλος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.