Παραπολιτικά (7/3/2018)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Καθημερινά δέχομαι πολλές καταγγελίες για επιθέσεις σκύλων σε ανυποψίαστους πολίτες και μάλιστα σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως είναι η πλατεία Γεωργίου Μόδη, η Λαϊκή Αγορά και το Νέο Πάρκο. Είναι ένα θέμα που έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές, έχει τεθεί πολλές φορές ως ερώτημα στη Δημοτική Αρχή και η απάντηση του Δημάρχου είναι ότι γίνονται όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπει ο νόμος. Απαγορεύεται ο εγκλεισμός άρα, αγαπητοί πολίτες, η λύση είναι μία… αποφεύγουμε την μετακίνησή μας εντός της πόλης ή, εάν είναι απολύτως απαραίτητο, κινούμαστε αλλά πάντα με παρέα…

Καταγγελίες δέχομαι επίσης από δημότες της πόλης μας για τις πάρα πολλές λακκούβες στους οδικούς άξονες που δημιουργούν προβλήματα στη μετακίνηση των οχημάτων. Και αυτό το θέμα έχει τεθεί πολλές φορές υπόψη και του Δημάρχου. Η απάντηση, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, είναι ότι δεν γίνονται ασφαλτοστρώσεις γιατί αναμένεται η εκσκαφή των δρόμων για την τηλεθέρμανση. Δηλαδή, σύμφωνα με τη δική μας πρόβλεψη, μετά το 2025. Η λύση και πάλι είναι μία… μέχρι τότε αποφεύγουμε τη χρήση των οχημάτων μας εντός της πόλης και χρησιμοποιούμε τα ποδαράκια μας (αν γλυτώσουμε βέβαια από τα σκυλιά…)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μελέτη για το διυλιστήριο που πρόκειται να κατασκευαστεί στο φράγμα Τριανταφυλλιάς. Πράγματι, όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο, θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά την υδροδότηση της πόλης της Φλώρινας. Αρκεί να βρεθούν άμεσα τα απαιτούμενα κονδύλια γιατί, αν υπάρχει το ρευστό, η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει γρήγορα.

Πολύς λόγος γίνεται για τις μονάδες του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι, εάν
πρόκειται να κλείσει, ας δοθεί καλύτερα σε ιδιώτες γιατί έτσι μόνο θα εξασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας του και δεν θα υπάρξουν προβλήματα με την τηλεθέρμανση της περιοχής.

Είχα αναφερθεί και στα προηγούμενα παραπολιτικά σε υποψηφιότητες που αφορούν την Περιφέρεια. Παρά τις προσπάθειες να αλιεύσουμε νεότερες ειδήσεις, φαίνεται ότι, προς το παρόν, ούτε η υποψηφιότητα του βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη είναι εξασφαλισμένη, όπως αρκετοί υποστηρίζουν. Άλλωστε, σύμφωνα με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της περιοχής, τον ενδιαφέρει αποκλειστικά η κεντρική εξουσία.

Ο ηχωβόλος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.