ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ: “Οι Χριστιανοί υφιστάμεθα διωγμό…”

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Η Κίνηση Ορθοδόξων Πολιτών “Παρεμβολή” εδώ και καιρό παρακολουθεί με αγωνία, πόνο, αλλά και αποστροφή τα όσα ανήκουστα συμβαίνουν στην πατρίδα μας.

Βιώνουμε τον διωγμό που υφιστατάμεθα εμείς οι Χριστιανοί, την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζεται ο πιστός λαός μας από τα όργανα της πολιτείας, τον εμπαιγμό, την περιφρόνηση και την εμπαθή έχθρα προς τα ιερά και τις παραδόσεις μας.

Φρίττουμε με την ελεεινή και βδελυρή πρακτική από πλευράς κυβερνήσεως της ποινικοποίησης της εκκλησιαστικής και μυστηριακής ζωής μας.

Οι κυβερνώντες, καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας, αξιοπρέπειας και ανθρωπίνου δικαιώματος, και κρυπτόμενοι πίσω από τις δήθεν “εισηγήσεις” της Χούντας των Λοιμωξιολόγων (κυριολεκτούμε: Χούντα = Junta = “επιτροπή, συνέδριο” στα Ισπανικά), με περίσσιο θράσος απαγορεύουν (ό,τι δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Ναζί, ούτε οι δικτάτορες) τις ιεροπραξίες και επιβάλλουν δυσβάσταχτα πρόστιμα στους αδελφούς μας που πράττουν το αυτονόητο: δηλαδή την προσέλευσή τους στα ιερά και μυρωμένα μυστήρια, την στοιχειώδη άσκηση των θρησκευτικών τους αναγκών και καθηκόντων.

Καταγγέλλουμε με βαθιά αποστροφή την πρακτική αυτή. Ως απάντηση, αποφασίσαμε να συμβάλουμε οικονομικά με το υστέρημά μας σε εθελοντική βάση, και στον βαθμό που μπορεί καθένα από τα μέλη μας, στην ανακούφιση των ενοριών που επλήγησαν από την κυβερνητική πολιτική των προστίμων. Ήδη διεκπεραιώνουμε τις απαραίτητες ενέργειες. Η δύναμή μας απέναντι στους διωγμούς είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη των αδελφών.

ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ - Λογότυπο

Κίνηση Ορθοδόξων Πολιτών “Παρεμβολή”


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *