Παρουσία της Βούλας Πατουλίδου τα “Πατουλίδεια 2019” από την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας «Πατουλίδεια 2019», ένα υπερθέαμα ρυθμικής γυμναστικής και χορού, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης το 1992, Βούλας Πατουλίδου, προς τιμήν της οποίας καθιερώθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση το 1995 και τελείται έκτοτε αδιάλειπτα.

Την εκδήλωση συντόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια και επικεφαλής των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής και χορού της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, Φανή Κουσιπέτκου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κων/νος Σέλτσας, ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης, ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας Τάσος Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Δημήτριος Θεοφανίδης καθώς και η εκπρόσωπος του συλλόγου «Αλέξανδρος» Βέροιας, Βούλα Σαββίδου.

Οι νεάνιδες αθλήτριες του συλλόγου της Βέροιας παρουσίασαν στο κοινό τέσσερα αγωνιστικά προγράμματα, δύο ατομικά και δύο ομαδικά (Ανσάμπλ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό αθλητικο-χορευτικό πρόγραμμα με κορίνες, μπάλες, στεφάνια και κορδέλες καθώς και χορούς ζούμπα από αθλήτριες όλων των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μεγαλύτερες αθλήτριες της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας κατέκτησαν πριν από έναν περίπου μήνα το βραβείο καλύτερης εκτέλεσης προγράμματος και το βραβείο κουστουμιού και μακιγιάζ στο 21ο Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ και στο οποίο παρουσιάστηκαν συνολικά 100 προγράμματα από συλλόγους από όλη την Ελλάδα.Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.