Παρουσία του Προέδρου του Επιμελητήριου Φλώρινας στο Αναπτυξιακό Συνέδριο “Αλλάζουμε”

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας παραβρέθηκε στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από το ΕΒΕ Κοζάνης με τίτλο «Αλλάζουμε». Στο Συνέδριο παραβρέθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Παπαθανάσης και ο Υπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος. Πολλοί βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας Δήμαρχοι, Αυτοδιοικητικοί, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕΕ κ. Καβαθάς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης παρουσίασε τα ευρήματα από το Συνέδριο για την μεταλιγνιτική περίοδο που πραγματοποίησε διαδικτυακά το Επιμελητήριο Φλώρινας τον Οκτώβριο του 2020 αναδεικνύοντας την ανθρωποκεντρική διάσταση που θα πρέπει να έχει η μεταλιγνιτική περίοδος για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την μεταποίηση προϊόντων, την αναδιοργάνωση του αναπτυξιακού παραγωγικού μοντέλου όπου θα κυριαρχεί η καινοτομία, η ευφυής γεωργία, διασυνοριακές δικτυώσεις, αγροτουρισμός, οργάνωση των υποδομών ΒΙΠΕ κ.α.

Ακολούθησε διευρυμένη διοικητική  επιτροπή της ΚΕΕΕ παρουσία του Προέδρου κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννη και προέδρων των Επιμελητηρίων της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας
Σαπαλίδης Σάββας

Επιμελητήριο Φλώρινας
ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.