Περιοδεία του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Φλώρινα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Επίσκεψη στη Φλώρινα πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας στα πλαίσια των εγκαινίων των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του ΚΚΕ, το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου.

Η περιοδεία ξεκίνησε με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο – ομαδικό τάφο μαχητών και μαχητριών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος (ΔΣΕ) κατά τη μάχη της Φλώρινας.

Περιοδεία Κουτσούμπα Φλώρινας 2019

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας μετέβη στο Δημαρχείο Φλώρινας όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Φλώρινας. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η περιοχή κατά τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική περίοδο λόγω του κλεισίματος των λιγνιτικών μονάδων, ο κάθετος άξονας, η τηλεθέρμανση Φλώρινας, το μέλλον και οι υποδομές του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας και οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης.

Περιοδεία Κουτσούμπα Φλώρινας 2019

Η ημέρα έκλεισε με τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του ΚΚΕ επί της οδού Παύλου Μελά. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης κ. Δέσποινα Γρηγοριάδου ενώ ακολούθησε προσφορά αναμνηστικής πλακέτας και του λευκώματος για τα 100 χρόνια ζωής του ΚΚΕ στην κ. Ισμήνη Σπυριδωνίδου η οποία πρόσφερε τα γραφεία. Από την πλευρά της η κ. Σπυριδωνίδου πρόσφερε στον κ. Κουτσούμπα ένα μπρελόκ του πατέρα της και ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες που έπλεξε η ίδια, συμβολικές των δύσκολων συνθηκών που έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι αγωνιστές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ κατά τον πόλεμο στα ελληνικά βουνά.

Περιοδεία Κουτσούμπα Φλώρινας 2019

Η περιοδεία θα συνεχιστεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην Πρέσπα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 10:00 π.μ. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη Παναγιώτη στο Δημαρχείο Πρεσπών στον Λαιμό.
  • 11:00 π.μ. Εγκαίνια του νέου μουσείου που ίδρυσε η ΚΕ στο χωριό Καλλιθέα Πρεσπών, αφιερωμένο στη δράση των ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ στην περιοχή Βίτσι – Πρεσπών.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *