Περιοδεία του Υφ. Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου σε Φλώρινα & Αμύνταιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου την Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Ο κ. Καράογλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φλώρινας Β. Γιαννάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Γ. Κιοσέ, καθώς και με φορείς της Φλώρινας ακούγοντας τους προβληματισμούς και τα αιτήματα που αφορούν το μέλλον της περιοχής και τονίζοντας πως τα “μάτια και τα αυτιά” του Υπουργείου είναι πάνω από την περιοχή.

Στο πρόγραμμα της επίσκεψης ήταν και η συνάντηση με τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο. Δείτε σχετικό βίντεο:

Μετά τη Φλώρινα ο Υφυπουργός επισκέφθηκε και το Αμύνταιο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Α. Μπιτάκη και τον Δήμαρχο Πρεσπών Π. Πασχαλίδη. Έπειτα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με όλους σχεδόν τους θεσμικούς φορείς του Αμυνταίου.

Στον διάλογο που ακολούθησε όλοι οι πρόεδροι των φορέων, των τοπικών κοινοτήτων και των συλλόγων αναφέρθηκαν στο σοβαρό πρόβλημα που αναμένεται να προκύψει εξαιτίας τις βίαιης απολιγνιτοποίησης.

Στα ειδικά θέματα έγινε αναφορά στην ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, του τουρισμού και τη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου. Για το τελευταίο ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες για την επιστροφή της φυσιάτρου Σταυριανού Αγγελικής.

Για τα υπόλοιπα θέματα επεσήμανε ότι θα τεθούν υπόψιν όλων των αρμοδίων υπουργών για να βρεθούν λύσεις προς όφελος της περιοχής. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η περιοδεία του κ. Καράογλου στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο οινοποιείο της ΕΑΣ Αμυνταίου.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *