Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας: Στο Αμύνταιο το δεύτερο Συνέδριο Οινοτουρισμού

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η ανάπτυξη της αμπελουργικής και οινικής δραστηριότητας μια από τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής

Διήμερο Συνέδριο με θέμα ο «Ελληνικός Οινοτουρισμός» θα διοργανώσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού. Η απόφαση για την διοργάνωση του Συνεδρίου ελήφθη μετά από συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη και της αρμόδιας Υφυπουργού Τουρισμού κ. Σοφίας Ζαχαράκη.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμύνταιο το Φθινόπωρο και θα αναδείξει τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του Οινοτορισμού στη χώρα μας αλλά και στη Δυτική Μακεδονία.

Το πρόγραμμα και οι θεματικές του Συνεδρίου αναμένεται να παρουσιαστούν από το Υπουργείο Τουρισμού.

Το συνέδριο αυτό είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής για την ανάδειξη της Δυτικής Μακεδονίας σε οινοτουριστικό προορισμό και των διεθνώς βραβευμένων οίνων της σε «σήμα κατατεθέν», δίνοντας ώθηση στους τοπικούς οινοπαραγωγούς για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους. 

Τα οινοποιεία θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να δημιουργηθούν συνέργειες μεταξύ διάφορων τομέων του τουρισμού, της παραγωγής φαγητού, της πολιτιστικής κληρονομιάς, των μεταφορών, των υπουργείων, ώστε να αναπτυχθεί η ευρύτερη τουριστική βιομηχανία.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *