Πλακάκια… βήματα μπροστά!

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο; Τα πλακάκια που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε είναι πολύ σημαντικά τόσο από άποψη λειτουργικότητας, όσο και από άποψη αισθητικής. Λάβετε, λοιπόν, υπόψη σας τον βαθμό ευκολίας στη συντήρηση, στην επισκευή και στον καθαρισμό τους, τον βαθμό ανθεκτικότητας στον χρόνο και στις κάθε είδους καιρικές μεταβολές, αλλά και το κατά πόσο τέλος, ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο σας.

Πλακάκια κουζίνας για ατμόσφαιρα που μυρίζει… ποιότητα!

Η κουζίνα αποτελεί χώρο όπου, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι περνάμε αρκετό μέρος της ημέρας είτε για να μαγειρέψουμε, είτε για να φάμε, είτε για να πιούμε καφέ. Για τον λόγο αυτό, οφείλει να είναι λειτουργική και αισθητικά όμορφη. Τα πλακάκια κουζίνας, τοίχου και δαπέδου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς είναι αυτά που θα αναβαθμίσουν την υγιεινή και το design του χώρου. Γι΄ αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε πλακάκια με μεγάλη αντοχή, ώστε να μην ραγίζουν ή σπάνε με το παραμικρό. Εδώ θα βρείτε ό,τι αναζητάτε! Πλακάκια μοντέρνα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, γυαλιστερά ή ματ για κάθε στυλ διακόσμησης, πάντα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Πλακάκια μπάνιου για ένα εκλεπτυσμένο, ιδιωτικό περιβάλλον! Και ποιος δεν θέλει να μπαίνει σε ένα μπάνιο φωτεινό, ατμοσφαιρικό και ευωδιαστό, χωρίς ίχνος δυσάρεστων μυρωδιών… Στην ατμόσφαιρα αυτή συμβάλλουν τα πλακάκια μπάνιου, γι’ αυτό και η επιλογή τους πρέπει να γίνεται βάσει των σωστών κριτηρίων. Σαφώς και το λειτουργικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό, καθώς η υγρασία παραμονεύει επηρεάζοντας τον τοίχο, το δάπεδο και μελλοντικά την υγεία μας, όμως και το αισθητικό κομμάτι δεν στερείται αξίας. Επιλέξτε, λοιπόν, τα κατάλληλα διακοσμητικά πλακάκια δαπέδου, σε τιμές εξαιρετικές, που είναι μοντέρνα και ποικίλλουν σε σχέδια, χρώματα και υλικά. Ψηφίδα, γρανίτης ή κεραμικά αποτελούν την καλύτερη λύση για το μπάνιο, όπως το φαντάζεστε!

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *