Πλαστογραφίες κρατών (Χρονογράφημα του Φοίβου Ιωσήφ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η πλαστογραφία διώκεται ποινικά. Υπάρχουν πολλών ειδών πλαστογραφίες αλλά η χειρότερη είναι η πλαστογραφία των ονομάτων. Δεν μπορεί να λέγεσαι Παπαδόπουλος και να υπογράφεις ως Παπαρδελόπουλος, το βαρύ χέρι του νόμου θα σε αρπάξει και θα πας στο ολόφρεσκο.

Αυτό συμβαίνει με τους ανθρώπους αλλά δεν συμβαίνει με τα κράτη. Λέγεσαι Αμερική αλλά δεν λέγεσαι Αμερική, καθ’ ότι ο Αμέρικο Βεσπούτσι ήταν βαφτισμένος Όμηρος. Μικρόν τον φώναζαν Ομέρικο και παραποιήθηκε σε Αμέρικο.

Η Αμερικανική Κυβέρνηση οφείλει σήμερα να παραδώσει άμεσα τις Πολιτείες της Μινεσότα και του Οχάϊο στην πρώτη στρατιά Λάρισας. Αν θέλουμε να έχουμε διεθνές δίκαιο. Τώρα, η Καλιφόρνια βγαίνει από τον καλόν φούρνο, ας κρατήσουν για λίγο ακόμα δυό γειτονιές του Λός Άντζελες μέχρι να ετοιμάσουν τα μπογαλάκια τους μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Για πάμε τώρα στην συμπαθέστατη Γερμανία. Αυτοί αυτοαποκαλούνται Deutschland. Το πρώτο συνθετικό είναι το Deus δηλαδή Δίας, και το δεύτερο είναι land από την λέξη λας= πέτρα από όπου και το λατομείο. Τουτέστιν η Γερμανία είναι η χώρα του Δία. Τα Ελληνικά F16 θα πρέπει στο εξής να εδρεύουν στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Μονάχου.

Πάμε πάρα κάτω. Η φιλτάτη Αγγλία, βρε καλώς τα τά παιδιά. Στα Γαλλικά η Αγγλία λέγεται Angleterre που βγαίνει από την Αγκύλη, δηλαδή από την γωνία, είναι ούτως ειπείν η χώρα με τις πολλές γωνίες. Έτσι δεν είναι στον χάρτη; Αλλά και το άλλο έχει μεγάλη πλάκα, εκείνο το British που προέρχεται από την λέξη Βρυτός δηλαδή παρθένος, ήταν η Αγγλία η χώρα με τις πολλές παρθένες.

Από αυτού βγαίνει και το Αγγλικό τάχαμ τάχαμ virgin από όπου και η πολιτεία της Αμερικής Virginia προς τιμήν της Βασίλισσας που ήταν παρθένος. Άρα, στο παλάτι του Buckingham θα πρέπει να εγκατασταθεί το Ελληνικό Υπουργείο Περιφερειών και Αποικιών. Τέλος μέχρις εδώ.

Ιταλία, είναι ‘’εις άλω’’, εις την θάλασσαν, πιστεύω πως έχετε δεί πως μπαίνει η Ιταλία ορμητικά μέσα στην Μεσόγειο. Στο Μεδιόλανο (Μιλάνο) θα εκλεγεί παμψηφεί Έλληνας Δήμαρχος.

Ισπανία, βρέ καλώς τα τα παιδιά που έρχονται απ έξω. Οι ίδιοι λένε την πατρίδα τους Espana, και σωστά την αποκαλούν έτσι αφού η χώρα λόγω των πολλών βροχών έχει πολλά δάση και ήταν αφιερωμένη στον κακόμορφο Έλληνα θεό των δασών Πάνα. Εις τον Πάνα λοιπόν. Ξανά στέψις της Βασίλισσας Σοφίας που είναι Ελληνίδα. Εκεί είναι και η πόλις Alicante δηλαδή αλυκές.

Αίγυπτος, είναι χαρακτηρισμένη έτσι επειδή βρίσκεται υπτίως του Αιγαίου. Εκεί θα βάλουμε έναν τοποτηρητή μιάς και θα ελέγχουμε και την διώρυγα του Διός. Οι Άραβες διαβάζουν από δεξιά προς αριστερά και το SUEZ διαβάζεται ως ΖΕΥΣ. Η Ινδία. Ο Δίας είχε έναν μονάκριβο αναγνωρισμένον γυιό που τον έλεγαν Ιν. Ο Ιν του Δία. Νάτη και η Ινδία με το Ελληνικό Νέο Δελχί. Παραδώστε το για να αποφύγετε διπλωματικό σκάνδαλο.

Λίγο πιο ‘κεί είναι μία μεγάλη Κινεζική περιοχή που λέγεται Yunnan, δηλαδή Ιωνία. Είπατε κάτι; Για πάμε και στην Ιαπωνία που εύκολα διαβάζεται ‘’η Άπω Ιωνία’’. Τα σύνορά μας δεν είναι στην Χίο, στον Ειρηνικό Ωκεανό βρίσκονται κι ας μας φαίνεται περίεργο και ίσως αστείο, αφού άλλωστε και ολόκληρη η Ήπειρος Ασία πήρε το όνομά της από τον αδελφό της Εκάβης Άσιο που σκότωσε στην Τροία ο Αίας ο Τελαμώνιος.

Και όλη η Ευρώπη πήρε το όνομά της από την μεγαλομάτα Ευρώπη, κόρη του Αγήνορα και της Τηλεφάεσσας, εγγονής του Ποσειδώνα.

Η Ελλάδα είναι μία παγκοσμιότητα γεωγραφική και ιστορική. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να την γνωρίσουμε και να την αναγνωρίσουμε, ω! Παγκόσμιοι Έλληνες.

Φοίβος Ιωσήφ

Φοίβος Ιωσήφ

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.