Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στην Τ.Κ. Αναργύρων Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μετά από διάλλειμα δύο ετών, πραγματοποιήθηκαν φέτος οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στην Τοπική Κοινότητα Αναργύρων, την Κυριακή 30 Ιουνίου, παραμονή του εορτασμού των Αγίων Αναργύρων, με τον κόσμο να γεμίζει την κεντρική πλατεία του χωριού.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του χωριού κ. Γιώργος Τσισμαλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε του κατοίκους για τον καθαρισμό και την προετοιμασία της πλατείας και για την παρουσία τους στην εκδήλωση καθώς και τους επαγγελματίες – χορηγούς του χωριού που προσέφεραν το απαραίτητο χρηματικό ποσό προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κώστας Θεοδωρίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κιοσές και ο νέος Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης.

Ακολούθησαν χορευτικά από τον Σύλλογο Ποντίων Πτολεμαΐδας και τον Σύλλογο Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας ενώ στη συνέχεια η κοινότητα και ο Σύλλογος πληττομένων βράβευσαν ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια είχαν έντονη παρουσία και προσφορά στην κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο πάτερ Αντώνιος Σκανδάλης, η ιατρός του χωριού κ. Ελένη Αλεξανδρίδου και ο κ. Τάκης Δημητρίου (Ζέτος). Η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι υπό τους ήχους της λύρας του Κώστα Πουτακίδη.

Δείτε σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:
Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.