Πουλημένα τομάρια, “εθνικόφρονες” του κερατά (Ρηγίνος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τα φαντάσματα της πόλης ξύπνησαν χωρίς να χαρίζονται σε κανέναν και για κανένα λόγο, ζητώντας δικαιοσύνη. Η ίδια ιστορία και επαναλαμβάνεται όπως τον καιρό του Λεωνίδα, τότες λεγόταν εφιάλτης σήμερα λέγονται προβοκάτορες και δρουν με τρόπο επιστημονικό ψυχολογημένα.

Πουλημένα τομάρια που εξαγοράζονται πάντα θα υπάρχουν. Και τρέχουν ξωπίσω τους πρόβατα αθώα που βελάζουν συγχρονισμένα, παρασυρμένοι με ιδεολογήματα εξωπραγματικά και μεγάλα λόγια όπως “ένωση και μόνον ένωση”.

Μετά ήταν παιχνιδάκι για τον Κίσινγκερ να κινήσει τα νήματα του ώστε να επέμβει η Ελλάδα και η Τουρκία, πλήρως συντονισμένοι και συνειδητοποιημένοι, με σκοπό την διχοτόμηση και την εκτόπιση του πληθυσμού, αφού πρώτα μας έδεσαν χειροπόδαρα για να εξαλείψουν την άμυνά μας.

Τα γνωρίζαμε όλα από πριν, για το τι θα συνέβαινε και τι θα ακολουθούσε, δεν χρειαζόταν να ανοίξει κανένας φάκελος για να δούμε την αλήθεια. Περίμεναν όμως να πεθάνουν πρώτα οι μάρτυρες. Συμπέρασμα, όλοι οι Ελλαδίτες αξιωματικοί που υπηρετούσαν στην Κύπρο τότες, από υπολοχαγό και πάνω ήσαν όλοι μυημένοι για το πραξικόπημα και το ξεπούλημα της άμυνας, με στόχο την κατάληψη της μισής Κύπρου από τους Τούρκους.

Ακριβώς όπως σχεδιάστηκε από το ΝΑΤΟ και τους αμερικάνους. Κάποια κωθώνια πίστεψαν πως μόνο έτσι θα εξευμένιζαν και θα χόρταιναν την Τουρκία για να μην ζητά νησιά του Αιγαίου και συγκυριαρχία. Όπως τότες με τους μητροπολίτες και τον Μακάριο, έτσι και τώρα χρηματοδοτούν ρουφιάνους παπάδες και όχι μόνο, με ζεστό χρήμα από τον Πούτιν μέσω αγίου όρους (ο γνωστός ηγούμενος) δήθεν για κοινωνική προσφορά, αλλά στην ουσία για τα δικά τους γεωπολιτικά  συμφέροντα όπως το θέμα με τα Σκόπια.

Και τρέχουν οι “εθνικόφρονες” τραμπούκοι προβοκάτορες του κερατά στην Βίγλα για να διαμαρτυρηθούν, και τα πρόβατα καλά βελάζουν! Εδώ που φτάσαμε, η διαπραγματευτική μας δύναμη δεν ενισχύεται με φανατισμούς ούτε με μυστική διπλωματία αλλά με συναίνεση.

Οι ανιστόρητοι, κομπλεξικοί αλυτρωτισμοί είναι ξεπερασμένοι, προπαντός σήμερα με την ενωμένη Ευρώπη. Η σιωπή για διάφορους λόγους δεν σημαίνει και συνενοχή, απλά εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να σιωπήσουμε γιατί είμαστε παθόντες από παρόμοιες καταστάσεις που χειρότερα δεν έχει.

Υ.Γ.1  Οι κουκουέδες σιγήν ιχθύος-αξιοθρήνητοι.

Υ.Γ.2  Αυτός είναι ο ξανθός λαός που θα μας δώσει την Πόλη;

28/9/18

Ρηγίνος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *