Πού Ζούμεν; (του π. Σωτήρη Παρδάλη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Επιδόματα… για την ελίτ! Μισθούς… πείνας για τους εργαζόμενους !

Ενώ  ολόκληρη η Ελλάδα,   βρίσκεται μπροστά στη δημογραφική κατάρρευσή της  και βαδίζει με γρήγορους ρυθμούς προς το τέλος της ιστορίας της, σύμφωνα με τα δημογραφικά στοιχεία όπου οι θάνατοι το 2017 έφθασαν στις 123.079 και οι γεννήσεις μόλις στις 88.132, εκ των οποίων το 15% είναι γεννήσεις αλλοδαπών, και το 21,6 % του πληθυσμού της, ήτοι 2.319.741, είναι ηλικίας πάνω από 65 ετών, η Κυβέρνηση αντίθετα φτωχοποιεί ακόμη περισσότερο τις πολύτεκνες οικογένειες και ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό!

Τί κάνει;  Δεν ιδρώνει το πετσί της! Πολεμάει τις πολύτεκνες οικογένειες, που είναι οι αιμοδότες του Έθνους, και καταργεί τα επιδόματα των παιδιών, θέτοντας εισοδηματικά κριτήρια και  δεν εφαρμόζει το Σύνταγμα που αναφέρεται στη προστασία της πολύτεκνης οικογένειας. 

Και όχι μόνο κάνει αντιδημογραφική πολιτική, αλλά προκαλεί και από πάνω χορηγώντας, με το νόμο που ψήφισε  το 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επίδομα ενοικίου 1.000,00 € το μήνα, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, στην πλουσιότερη υπουργό της Κυβέρνησης στη κ. Ράνια Αντωνοπούλου Υπουργό Αναπληρώτρια Εργασίας!!!

Αυτή  είναι πρόκληση τεραστίων διαστάσεων, για να μένει η «αριστερίζουσα» κ. Υπουργός στο Κολωνάκι!!! Και ο Ελληνικός Λαός να ματώνει για να πληρώνει το ενοίκιό της, αλήθεια που ζούμε; Στον άκρατο παραλογισμό, όπου «η αριστερά»  αντί να είναι με τον λαό ζει με τους πλούσιους στο Κολωνάκι!!!

Τον Ελληνικό Λαό, που ο Πρωθυπουργός αποκάλεσε «ετερόκλητο και φανατικό λαό», που τόλμησε στο συλλαλητήριο της Αθήνας, με την πρωτοφανή λαοθάλασσα, να διαμαρτυρηθεί και να διαλαλήσει  για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Ναι, κ. Πρωθυπουργέ, εμείς ο Ελληνικός Λαός, που δεν ζούμε στο Κολωνάκι, και φυλάμε Θερμοπύλες   στην ακριτική χιονισμένη Φλώρινα, στο ακριτικό Καστελόριζο και την Κάλυμνο, στον Έβρο και στην  Ήπειρο είμαστε υπερήφανοι!

Ζήστε εσείς στο Κολωνάκι, με τα επιδόματα της ντροπής του ενοικίου, που δείχνει την «ηθική γύμνια» σας! Και εμείς  ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ με την ηθική μας και την αγνότητά μας να ζούμε στ’ αγιασμένα χώματα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Φλώρινα 26/02/2018

Με ιερά αγανάκτηση

Ο Πρόεδρος
Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας
π. Σωτήριος Παρδάλης
Πρωτοπρεσβύτερος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *