Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Αιμοδοσία του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την 31-3-2020 πραγματοποιήθηκε, σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα που παραχωρήθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό από τον Δήμο Φλώρινας, η δεύτερη τακτική αιμοδοσία του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Την περίοδο αυτή υπάρχει ιδιαίτερα  μεγάλη ανάγκη για μονάδες αίματος και ο Σύλλογός μας θεωρεί ότι αυτή η πρωτοβουλία μπορεί να αποτελέσει και μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας.

Η προσέλευση των αιμοδοτών υπήρξε συγκινητική και ξεπέρασε κατά πολύ την αντίστοιχη περυσινή παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας καθώς και τους γιατρούς και νοσηλευτές του Τμήματος Αιμοδοσίας.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Οι Δικηγόροι στέκονται όρθιοι, αξιοπρεπείς και δυνατοί, δίπλα στον πολίτη σε δύσκολες ώρες και παρά την επίθεση και απαξίωση, που υφίστανται από άδικες και άστοχες κυβερνητικές επιλογές.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας απευθύνει θερμή έκκληση σε όσους συμπολίτες μας έχουν την δυνατότητα , να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν Φλώρινας (τηλ 2385045266 και 2385350281) ώστε να τους δοθούν οδηγίες για τον τρόπο και τόπο, όπου μπορούν να προσφέρουν αίμα, κάνοντας ένα ανεκτίμητο δώρο στους συνανθρώπους τους.

Ο Πρόεδρος Στ. Καραντζίδης
Η Γ. Γραμματέας Βασίλης Φανή Κων. Ρίζου


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.