Προβοκατόρικο το ερώτημα για το ποιος είπε το ΌΧΙ…(Ρηγίνος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το ερώτημα έτσι όπως τίθεται, ποιος είπε το ΌΧΙ, είναι υποβολιμαίο και προβοκατόρικο γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η νέα τάξη πραγμάτων του Χίτλερ έδινε την Θεσπρωτία στην Αλβανία και την Ανατολική Μακεδονία στη Βουλγαρία όπως και έγινε.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν έδειξαν ποιοι ήθελαν να παραδώσουν την Ελλάδα με τους στρατιωτικούς τους σχεδιασμούς.

Είναι σαν το ΌΧΙ του Σημίτη για τα Ίμια που ουσιαστικά δέχτηκε γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο ενόψει του καθορισμού αποκλειστικής οικονομικής ζώνης. Όλοι τα συμφέροντά τους κοιτάζουν πώς να πουλήσουν, από κατσαρόλες μέχρι πυραύλους στην Τουρκία για να χτυπούν ποιους; Εμάς!

Όσο για τους «επαΐοντες» ακαδημαϊκούς που αναλύουν το θέμα του ΌΧΙ, ένα έχω να πω: Αλίμονο στους φοιτητές που έχουν τέτοιους καθηγητές!

Και στην Κύπρο το ίδιο έγινε, όταν οι «εθνικόφρονες» που φώναζαν «ένωση-ένωση» ήταν αυτοί που μας πούλησαν στους Τούρκους με τον πιο αισχρό τρόπο, σαν το ΌΧΙ του Μεταξά!

Και ο δικτάτορας δεν «ταυτίστηκε» με κανένα αντιφασιστικό αγώνα στις 28 Οκτωβρίου κυρία Τάχου. ( για το κείμενό της στις 6-11-19 στην εφημερίδα «ΗΧΩ» σελίδα 18).

Υ.Γ. (άσχετο και σχετικό) Η πλειονότητα των Κυπρίων δυστυχώς έχουν την ίδια αντίληψη με τους Πόντιους, για την συμφωνία των Πρεσπών,  ότι δηλαδή μας πήραν την Μακεδονία! (δεν γνώρισα κανένα Πόντιο που να την δέχεται).

Δεν θέλαμε τους Βόρειους γείτονες μας που είναι και Χριστιανοί, τώρα μας φόρτωσαν αλλόθρησκους – Άραβες – φανατικούς – Μουσουλμάνους και μουλλώνουμε.  Καλό μπαϊράμι Ελλαδίτες μου…

Ρηγίνος Μεσσιος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

One thought on “Προβοκατόρικο το ερώτημα για το ποιος είπε το ΌΧΙ…(Ρηγίνος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.