Προσφορά προϊόντων προς το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό “ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551” (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Σε μια συμβολική πράξη υποστήριξης και ευγνωμοσύνης προς το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας προέβει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός “ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551” Ορεινά Φρούτα την Παρασκευή 20 Μαρτίου.

ΒΟΚΕΡΙΑΣ_ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ_ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πιο συγκεκριμένα, ο Συνεταιρισμός προσέφερε 300 ατομικές συσκευασίες αποξηραμένων ροδάκινων σε μορφή σνακ ενώ θα παραδώσει άλλες 50 στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου.

Την προσφορά παρέλαβε ο ίδιος ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χρήστος Παπούλκας από τον Αντιπρόεδρο του ΑΣ “ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551” κ. Σάββα Κουρτπαρασίδη, ευχαριστώντας τον για την κίνηση αυτή και τονίζοντας πως τέτοιες κινήσεις εύχεται να βρουν μιμητές.

ΒΟΚΕΡΙΑΣ_ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ_ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αξίζει να σημειωθεί πως συμπαραστάτης στην πράξη αυτή ήταν το Επιμελητήριο Φλώρινας και ο πρόεδρός του κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο οποίος ήταν παρών κατά την παράδοση.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551 προχώρησε επίσης και σε μια σημαντική πρόταση προς τον Δήμο Φλώρινας, την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας και όπου αλλού χρειαστεί, να παραχωρηθούν τα ψεκαστικά συστήματα του συλλόγου για απολύμανση μεγάλων εξωτερικών χώρων (πλατείες,δρόμους) όποτε και αν ζητηθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *