Πρωϊνή ανασκόπηση (δικτατορία-δημοκρατία-Κύπρος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το σώμα μουδιασμένο ακόμα από την βραδινή κρασοκατάνυξη με ξυνόμαυρο Αμυνταίου, μα το κεφάλι νηφάλιο μπορεί να τοξεύει και να αποκρούει βέλη από παντού που βάλλεσαι. Πώς να ακούεις ότι η δικτατορία είναι καλή και για όλα φταίνε οι πολιτικοί;

Το βαρύ τίμημα για να πέσει η χούντα το πλήρωσε η Κύπρος. Όσο για το πόση δημοκρατία έχουμε αυτό παίζεται αν αναλογιστούμε μόνο το δημοψήφισμα για την δραχμή και την Ε.Ε.!

Ναι, το πολυτεχνείο εξελίχθηκε αυτόματα σε μια αντιδικτατορική εξέγερση, αλλά πως ξεκίνησε; Τιμούμε τους νεκρούς και αυτούς που υπέφεραν αλλά ουσιαστικά ήταν μια προβοκατόρικη ενέργεια του σαδιστή φανατικού αντικομουνιστή Ιωαννίδη που δρούσε με τις εντολές της Αμερικής, συγκεκριμένα της CIA και του Κίσινγκερ.

Το πραξικόπημα και η στρατιωτική επέμβαση Ελλάδας-Τουρκίας έγιναν για να λυθεί το κυπριακό με την λύση της διπλής ένωσης!!;

Πάρτε από ένα κομμάτι με αντάλλαγμα την δημοκρατία στην Ελλάδα, εξευμενίζοντας έτσι την Τουρκία και για να μην οδεύσει τάχα η Κύπρος στην κομουνιστική τότε Ρωσία. Βρήκαν και τον Μπρέζνιεφ με άνοια, όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά έδωσε και το Ο.Κ. στον Κίσινγκερ που κόβει και ράβει μέχρι και σήμερα με την επιρροή του.

Έτσι, ΗΠΑ-ΝΑΤΟ έδεσαν διπλά τον γάιδαρο και από τις δυο μεριές, βόρεια με τα τουρκικά στρατεύματα και νότια με τις αγγλικές βάσεις. Όλα εν γνώσει του Αβέρωφ και του Καραμανλή! Έτσι παίχτηκε το βρώμικο παιχνίδι εις βάρος της Κύπρου που συνεχίστηκε με το κούρεμα των καταθέσεων  από την Ε.Ε.  της τράπεζας Κύπρου, το ξεπούλημα της θυγατρικής τράπ. Κύπρου στην Πειραιώς και την αρπαγή της Λαϊκής από Βγενόπουλο που έφαε έξι δις τάχα σε κόκκινα δάνεια, που αμφιβάλλω αν πέθανε.

Σήμερα η Κύπρος τον 700 χιλιάδων στηρίζει και εργατοδοτεί στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα 150.000 Ελλαδίτες και άλλους τόσους κοινοτικούς και τριτοκοσμικούς κυρίως στην τουριστική βιομηχανία. Χωρίς αυτήν την οπτική δεν μπορούμε με ελαφριάν καρδιάν να λέμε ότι έγινε τάχα επανάσταση στο Πολυτεχνείο.

Αφήνονται κάθε χρόνο να εκτονώνονται προβοκατόρικα με φωτιές μέσα στους κάδους, γιατί η πραγματική επανάσταση αργεί. Αυτοί που χειροκροτούσαν την Χούντα με σύσσωμο το παπαδαριό, τουλάχιστον να σιωπούν. Ουσιαστικά απεδείχθη ότι η Χούντα έγινε με σκοπό την διχοτόμηση της Κύπρου.

18-11-18
Ρηγίνος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *