Πρόεδρος Ξινού Νερού: “Κύριε Μάκη, πηγαίνετε επιτέλους στο debate”

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Από όλες τις επιστολές του Δημάρχου και όλες του κ. Ιωσηφίδη, οι διαφορές στα 5 βασικά σημεία των όρων που τέθηκαν για το debate είναι οι εξής:

Τόπος διεξαγωγής του debate

Δήμαρχος: Σε όλες τις επιστολές του, ζητά να γίνει το debate στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ιωσηφίδης: Από την αρχή δεν πρόβαλε κανένα εμπόδιο για την αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου. Όταν άρχισε η θηλιά να σφίγγει στον λαιμό του και έβλεπε ότι ο Δήμαρχος δεν αστειεύεται και επιθυμεί διακαώς το debate, βρήκε σανίδα σωτηρίας την αίθουσα του Πνευματικού κέντρου, τάχα μου, να χωρέσει όλους τους δημοσιογράφους.
Δηλαδή ο άνθρωπος θέλει να πει τις απόψεις του, όμως θεωρεί τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Δήμου μας και την ΕΡΑ Φλώρινας λίγους για να επικοινωνήσουν τις απόψεις του που εντωμεταξύ θα μεταδίδονταν απ’ ευθείας.

Παρουσία ΜΜΕ

Δήμαρχος: Λόγω των περιοριστικών μέτρων (έως 10 άτομα επιτρέπονται σε κλειστό χώρο) στην αρχή ζήτησε δύο (2) τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και την ΕΡΑ Φλώρινας και μετά δέχθηκε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Δήμου μας και την ΕΡΑ Φλώρινας ως κρατικό κανάλι.

Ιωσηφίδης: Κάθε του επιστολή στην αλληλογραφία του με τον Δήμαρχο, την κοινοποιούσε σε σχεδόν 40 ΜΜΕ . Όλα αυτά τα ΜΜΕ ήθελε να έρθουν στο debate και μάλιστα να υποβάλουν ερωτήσεις.
Από μία (1) ερώτηση να υπέβαλλαν στον καθένα θα είχαν υποβληθεί 80 ερωτήσεις. Στο μεταξύ οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων θα υποβάλλονταν αφού τελείωνε η μεταξύ τους συζήτηση. Φαντάζεστε τι χρόνο θα θέλαμε; Μήπως, λέω μήπως, μας δουλεύει;

Συντονιστής του debate

Δήμαρχος: Προτείνει ο συντονιστής της συζήτησης να είναι δημοσιογράφος της ΕΡΑ Φλώρινας ο οποίος θα είναι μέλος αναγνωρισμένης δημοσιογραφικής οργάνωσης για να μπορεί να διαχειρισθεί τη διαδικασία.
Και μάλιστα για να διασφαλίσει με κάθε τρόπο τη συμμετοχή του κ. Ιωσηφίδη, έφθασε να του πει: «Φέρε όποιον θέλεις αλλά έλα επιτέλους!!!»

Ιωσηφίδης: Στην απαντητική επιστολή του προς τον Δήμαρχο, όπου ο Δήμαρχος του έλεγε «φέρε όποιον θέλεις», απάντησε πως δεν συμφωνεί με τον Δήμαρχο (!!!) αλλά τελικά υποχωρεί στο να είναι ο συντονιστής από την ΕΡΑ Φλώρινας.
Είναι τα Ελληνικά που λέγαμε!!!

Αρχηγοί δημοτικών παρατάξεων

Δήμαρχος: Ο Δήμαρχος ζητά να παρίστανται όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια του debate.
Είναι σημαντικό, διότι πέρα του αυτονόητου δικαιώματός των από την αιρετή τους ιδιότητα, ο κ. Ιωσηφίδης, στέλνοντάς τους δικαστικά εξώδικα και επιστολές, τους έκανε κοινωνούς της υπόθεσης από τη δική του και μόνο πλευρά.

Ιωσηφίδης: Σε επιστολή του -απάντηση στον Δήμαρχο- τους αποκαλεί «δεκανίκια» του Δημάρχου και στην τελευταία του επιστολή τους αναβαθμίζει σε ηθικούς υποστηρικτές του Δημάρχου.
Δηλαδή πιστεύει ότι όλοι αυτοί οι αρχηγοί των παρατάξεων, που λογικά αντιπολιτεύονται τον Δήμαρχο, σε αυτό το ζήτημα συντάσσονται με τον Δήμαρχο!!!
Αν είναι έτσι, κ. Μάκη, αν όλες οι δημοτικές παρατάξεις, δηλαδή όλος ο πολιτικός αυτοδιοικητικός κόσμος που αντανακλά τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας, είναι σε αυτό το θέμα εναντίον σου… τι άλλο θέλεις να σου πούμε!!!

Εμπορικό Απόρρητο

Δήμαρχος: Από την 1η του επιστολή ο Δήμαρχος έθετε τον όρο περί μη επίκλησης από τον κ. Ιωσηφίδη εμπορικών απορρήτων και επιχειρηματικών μυστικών.
Είναι αυτονόητο! Εάν το debate γίνεται για να λάμψει η αλήθεια, αυτός ο όρος δεν είναι απλά μια προϋπόθεση.

Ιωσηφίδης: Σε καμία επιστολή δεν απάντησε επί αυτού του όρου που έθετε ο Δήμαρχος.
Όμως, όπως είπαμε και πιο πάνω, όταν έσφιγγε η θηλιά δεν άντεξε. Χωρίς να τοποθετηθεί με ειλικρίνεια και σαφήνεια, προτίμησε την ωμή απειλή του: «Ο καθένας μας κρίνεται γι’ αυτά που θα πει και φέρει και την ευθύνη των λεγομένων του». Δηλαδή, «Δήμαρχε τόλμησε να πεις ότι παίρνω όσο εμπόρευμα θέλω, χωρίς καμία μα καμία εγγύηση, και εγώ αν έχω την καλή διάθεση θα σε πληρώσω μετά από 12 μήνες. Τότε αν το πεις αυτό εγώ θα σε μηνύσω για παράβαση του εμπορικού απόρρητου!!!»

Τελικά θα μας απαντήσετε κ. Μάκη;

Η τοπική κοινωνία του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θέλει να μάθει την αλήθεια.

Κύριε Μάκη, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΣΤΟ DEBATE!

Με εκτίμηση,

Γκιόζης Δημήτρης
Πρόεδρος Κοινότητας Ξινού Νερού

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.