Πρόεδρος Τ.Κ. Ξινού Νερού: “Οι κάτοικοι του χωριού δεν σκύβουν το κεφάλι σε αθέμιτες – μαφιόζικες μεθόδους”

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων για την επιχείρηση «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε.» και κατά συνέπεια για το ίδιο το χωριό μας.

Στο ΔΣ Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε στις 3/2/20 ελήφθη απόφαση τροποποίησης της σύνθεσης του ΔΣ της επιχείρησης με τον Δήμαρχο Αμυνταίου να θέτει εαυτόν επικεφαλής του ΔΣ και να απομακρύνει στελέχη, μέχρι χτες συνεργάτες του. Μια απόφαση που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, αφορμή της οποίας στάθηκε η απόφαση των περιφερειακών οργάνων ελέγχου Νομιμότητας να ακυρωθεί η απευθείας ανάθεση εμπορίας των προϊόντων του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ προς τον κ. Ιωσηφιδη.

Ο κ. Μπιτακης, αφού απευθύνθηκε με σχετικό ερώτημα στην περιφέρεια, συμμορφώνεται με τις αποφάσεις τις, οπότε ο Δήμαρχος παίρνει ο ίδιος τα ηνία του εργοστασίου στα χέρια του με σκοπό τη διαφάνεια και τη Νομιμότητα του.

Κατά το διάστημα αυτό θα μεσολαβήσει η εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΝΔ στο Αμύνταιο, στο ξενοδοχείο του κ. Ιωσηφίδη, με εκλεκτό προσκεκλημένο τον επιστήθιο φίλο του πρώην Δημάρχου, υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Στην εκδήλωση αυτή, μέσα από καταγεγραμμένα video τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, γίναμε μάρτυρες εμετικών αποκαλύψεων του κ. Γεωργιάδη, γνωστού για τις ακροδεξιές του απόψεις.

Τι ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης; Προέβη στην κυνική ομολογία ότι με δική του βοήθεια εξελέγη Δήμαρχος ο κ. Μπιτάκης, για τον οποίο λόγο του είναι υπόχρεος και πρέπει να του το ανταποδώσει με ευνοϊκή μεταχείριση στην επένδυση του επιχειρηματία φίλου του κ. Ιωσηφίδη, στο ΞΙΝΟ ΝΕΡΌ. Δεν δίστασε μάλιστα να απειλήσει δημοσίως αξιωματούχους και κρατικούς λειτουργούς που φρέναραν αυτήν την επένδυση με ακυρωτική απόφαση.

Πρόκειται ξεκάθαρα για ωμή πολιτική παρέμβαση στα του Δήμου Αμυνταίου που μας ανακαλεί εποχές επταετίας και μεθόδους παρακράτους.

Ο κ. Ιωσηφίδης, αφού έχει δεχτεί χαστούκι επιβολής Νομιμότητας για τα άνομα συμφέροντά του και τα μεγαλόπνοα σχέδια υφαρπαγής της περιουσίας του χωριού μας, επιστρατεύει το τελευταίο όπλο που διαθέτει. Φέρνει στο Αμύνταιο τον ακροδεξιό κολλητό του (και πρώην σύντροφό του στο ΛΑ.ΟΣ) υπουργό να απειλήσει θεούς και δαίμονες για εξυπηρέτηση των σκοπών του.

Εμείς, ως κοινότητα ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, παρακολουθούμε στενά και με αγωνία αυτό το θέατρο του παραλόγου που τελείται για εμάς χωρίς εμάς και καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις φασιστικές πρακτικές του σουλτάνου και της παρέας του.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Ιωσηφίδη και τους παρατρεχάμενούς του, ότι το ΞΙΝΟ ΝΕΡΌ ως χωριό, εκτός από το καταπληκτικό φυσικό ανθρακούχο νερό, διαθέτει και την πλουσιότερη και πιο περήφανη ιστορία στην περιοχή. Ένα χωριό με σπουδαία δημοκρατική διαδρομή, μέσα από συμμετοχή σε αγώνες και μάχες αυτοδιάθεσης και αυτοτέλειας.

Οι κάτοικοί του, απόγονοι ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους ενάντια σε καθεστώτα ολοκληρωτισμού, δεν προτίθενται να σκύψουν το κεφάλι σε wannabe φεουδάρχες, οι οποίοι, χωρίς όρους και με αθέμιτες -μαφιόζικες- μεθόδους, θα προσπαθήσουν να μας επιβληθούν. Στέλνουμε βροντερό μήνυμα, ότι το ανεκτίμητης αξίας προϊόν μας θα διατηρήσει με κάθε τρόπο τον δημοτικό και κοινωνικό του χαρακτήρα και αποφάσεις για την εκμετάλλευση θα παίρνουν οι κάτοικοι του χωριού μας μέσα από σύννομες και καθ’ όλα υγιείς διαδικασίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *