Πρόεδρος Τ.Κ. Ξινού Νερού: “Ορισμένοι αξιωματούχοι της Δημοτικής Αρχής προκλητικά απαξιώνουν την ιδιότητα του Προέδρου”

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η χρονική περίοδος την οποία διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, όχι μόνο για εμάς και τις οικογένειές μας, αλλά συνολικότερα για την κοινωνία.

Την βαθιά μας ανησυχία, εμείς ως Πρόεδροι Κοινοτήτων και ως συνειδητοποιημένοι αυτοδιοικητικοί άρχοντες, την εκφράσαμε, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της κρίσης, με την καταβολή μέρους της πενιχρής μας αντιμισθίας, αποδεικνύοντας και στον πλέον δύσπιστο ότι για μας η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει προσφορά και ανιδιοτέλεια.

Με θλίψη, όμως, κι ενώ καλούμαστε να υπηρετήσουμε την καθημερινότητα και τα προβλήματα των συνδημοτών μας, μέσα σ’ ένα περιβάλλον αβεβαιότητας, διαπιστώνουμε ότι ορισμένοι αξιωματούχοι της Δημοτικής Αρχής, έχοντας χάσει πλέον κάθε αίσθηση του καθήκοντος, της θέσης για την οποίο έχουν ορισθεί, αντί να συνεργάζονται με τους αρμόδιους κάθε Κοινότητας όπως αυτό αρμόζει, προκλητικά απαξιώνουν την ιδιότητα του προέδρου, με μοναδικό κριτήριο του μη αρεστού, στα σχέδια που στρατεύθηκαν από γνωστό επιχειρηματία να υπηρετήσουν.

Σε πρόσφατη δράση της Δημοτικής Αρχής για την απολύμανση και τον καθαρισμό που πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Ξινού Νερού, ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος κ. Γεώργου Τρύφων, αφού αγνόησε επιδεικτικά τον Πρόεδρο της Κοινότητας, μη ενημερώνοντας τον για την παραπάνω δράση του Δήμου, απευθύνθηκε και συνεργάστηκε με τοπικούς ψηφοφόρους και φίλους του οι οποίοι, όλως τυχαίως, ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο του γνωστού επιχειρηματία, παρακάμπτοντας έτσι κάθε έννοια ηθικής νομιμότητας και τις στοιχειώδεις αρχές.

Ο εν λόγω Αντιδήμαρχος, με τη γενικότερη στάση του το τελευταίο διάστημα, εκπληρώνοντας προφανώς την αποστολή που του έχει ανατεθεί από τον γνωστό επιχειρηματία, πότε με ανακοινώσεις και πότε με δημόσιες τοποθετήσεις, αναστατώνει όχι μόνο την ομαλή λειτουργία της Δημοτικής αρχής, αλλά αποκαλύπτει με θρασύτητα την έλλειψη σεβασμού που τρέφει σε οποιαδήποτε αιρετό θελήσει να υπηρετήσει τον τόπο μας με νομιμότητα και δημοκρατικές διαδικασίες.

Εμείς, ως κοινότητα Ξινού-Νερού, καλούμε τον Δήμαρχο Αμυνταίου να ελέγξει τον συγκεκριμένο αιρετό, επαναφέροντας τον στην τάξη, υπενθυμίζοντάς του παράλληλα τις υποχρεώσεις του απέναντι στους Προέδρους των Κοινοτήτων. Ζητώντας το αυτονόητο, προσβλέπουμε σε μια υγιή συνεργασία με αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ξινού Νερού
Δημήτρης Γκιόζης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 954 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.