Πως εξαφανίζεται ο εθνικισμός (του π.Γεώργιου Θεοδωρίδη)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Ή πως μας ευνουχίσανε…

  1. Από το 1974 το κράτος μέσω των δασκάλων και των μαθημάτων και των ΜΜΕ και της τηλεόρασης κλπ. καλλιεργεί την αποστροφή προς το “Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια”.
  2. Η τηλεόραση κάθε μέρα μας βομβαρδίζει με: τις τουρκικές καταπατήσεις του εναέριου χώρου, τις ναυτικές περιπολίες, την επεκτατικότητα των Τούρκων, την υπενθύμιση του 1922, του 1955, του 1974 και του 1996, την αριθμητική υπεροχή των Τούρκων, την αδιαφορία του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. για τα εθνικά μας προβλήματα κλπ.
  3. Στις αναχαιτίσεις οι πιλότοι δεν έχουν δικαίωμα ούτε την δυνατότητα να πατήσουν το κουμπί και να ρίξουν τα τουρκικά. Και το δόγμα είναι δεν ζητάμε τίποτα, δεν παραδίδουμε τίποτα. Δεν διεκδικούμε την Βόρειο Ήπειρο, την Βόρεια Κύπρο, για να μην πούμε για το πάρσιμο της Πόλης.
  4. Το 1996 στείλανε στα Ίμια να σκοτωθούν κάποιοι στρατιωτικοί, οι οποίοι επιλέχτηκαν επειδή αγαπούσαν πραγματικά την πατρίδα. Τους δολοφόνησαν οι ίδιοι οι Έλληνες πολιτικοί!
  5. Το 2010 ήρθε το ΔΝΤ και μας είπαν πως το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα πουλήθηκε, πτωχεύσαμε, χρωστάμε, είμαστε μπατήρηδες, τεμπέληδες, άχρηστοι.
  6. Τώρα μπήκαμε και στην τελική ευθεία της αντικατάστασης του πληθυσμού. Σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία στην χώρα μας!

Ερώτησις: μετά από όλα τα ανωτέρω γιατί να ειναι κάποιος εθνικιστής;

Διαβάστε το κείμενο και στα ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

π. Γεώργιος ΘεοδωρίδηςΒαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.6
4.6 rating
4.6 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 738 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up