«Σε βαθύ πένθος» (έπεσε η Φλώρινα…)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

-«Σε βαθύ πένθος» έπεσε η πόλη της Φλώρινας για τον απρόσμενο και άδικο επαγγελματικό «Θάνατο» του Ταξίαρχου.

-Θλίψη και πόνος κυριαρχεί παντού, πένθιμη κωδωνοκρουσία θα ηχήσει σε όλους τους ναούς για να τιμηθεί ο επαγγελματικά «Νεκρός» από την πόλη που τόσο τον αγάπησε διότι ήτο πολυμαθέστατος και πολύ συμπαθέστατος.

-Πίστευε ότι τα λόγια μπορούν να βοηθήσουν, φρόντιζε πάντα για τους άλλους και ποτέ τον εαυτό του, πάλευε για τα ιδανικά και τις αξίες των άλλων.

-Ασκούσε εξουσία για το καλό πολεμώντας το κακό, ήταν σε θέση να ξεχωρίζει τους κακούς ανθρώπους και να βοηθά τους καλούς, υπερασπιζόταν δε με σθένος τα δικαιώματα τους!.

-Η απουσία του Ταξίαρχου πλέον είναι πληγή για την Φλώρινα που αιμορραγεί στην κλεψύδρα του χρόνου, το πένθος απλώθηκε παντού στους δρόμους στις πλατείες.

-Θα σε θυμόμαστε για πάντα! Εμείς που τόσο σε αγαπήσαμε και σταθήκαμε υπέρμαχοι κοντά σου, θα σε λατρεύουμε παντοτινά, αισιοδοξούμε στην «Ανάσταση» σου!… πολύπλευρε Ταξίαρχε.-

Σημ.: Το άρθρο είναι σατιρικό, σκοπό έχει να γεννήσει τον γόνιμο προβληματισμό στηλιτεύοντας τα ανθρώπινα ελαττώματα που πηγάζουν από την προσωρινή εξουσία.

Σπύρος Ηλιάδης

Σπύρος Α. Ηλιάδης – Δημοσιογράφος – Εκδότης

http://tovimatisgynaikas.blogspot.com/

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.