Σε καλή πορεία τα έργα που εκτελούνται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα (BINTEO)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η πορεία των έργων που εκτελούνται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στις εγκαταστάσεις της Φλώρινας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνέντευξης τύπου, που παραχώρησαν από κοινού ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασσαπίδης , ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης και οι μηχανικοί του Πανεπιστημίου και της Περιφέρειας.

Τόσο ο Πρύτανης, κ. Θεοδουλίδης, όσο και ο Αντιπρύτανης, κ. Γιώργος Ιορδανίδης εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από το επίπεδο των εργασιών στα έργα που ήδη εκτελούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων αλλά και για το μεγάλο έργο κατασκευής των εγκαταστάσεων, που θα φιλοξενήσουν τη Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Αναλυτική αναφορά στο στάδιο υλοποίησης των έργων έγινε από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασσαπίδη, ο οποίος επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι παρά τη γενική κρίση που επικρατεί και επηρεάζει και τις εργολαβίες, στην περίπτωση της Φλώρινας τόσο η μελέτη του κτιρίου της Σχολής καλών Τεχνών αλλά και τα έργα που ήδη υλοποιούνται δεν έχουν επηρεαστεί και δεν παρατηρείται καμία στασιμότητα. Παράλληλα έκανε αναλυτική αναφορά και στις εργασίες που πρόκειται να γίνουν στις εγκαταστάσεις της Γεωπονικής Σχολής, έργα τα οποία θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και τον δήμο Φλώρινας.

Στόχος μας, σημείωσε ο κ. Κασαπίδης, είναι το κτήμα της Γεωπονικής Σχολής να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα της χώρας μας, γιατί διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να καθιερωθεί πρότυπο. Διευκρινίσεις για τα έργα που υλοποιούνται έδωσαν και οι μηχανικοί της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου, οι οποίοι είναι οι επιβλέποντας των εργασιών.

Παρόντες επίσης ήταν και οι ανάδοχοι της μελέτης του έργου κατασκευής της Σχολής Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, οι οποίοι διευκρίνισαν ότι όλες οι εργασίες που έχουν γίνει είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα και αν όλα πάνε καλά, το έργο θα ολοκληρωθεί το 2025.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου:

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.