Σταγονίδια (7/12/2022)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Θεσσαλονίκη – Δημόσιο Ίδρυμα Άγιος Δημήτριος: Η Εθνική Άρχή Διαφάνειας σε αυτεπάγγελτο έλεγχο μετά από καταγγελία, διαπίστωσε απόκρυψη θανάτων, βασανισμούς, δωμάτιο απομόνωσης και τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και εκπαίδευση εξειδικευμένου προσωπικού. Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν ο εικοσάχρονος Πάρης έχασε τη ζωή του το Νοέμβριο του 2021 και η οικογένειά του κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στις αρχές.Η Ολυμπία Κόρδα, Πρόεδρος σωματείου γονέων και κηδεμόνων του ιδρύματος τόνισε στον ΑΝΤ1: «Η κακοποίηση του Πάρη από εργαζόμενο ήταν τέτοια που κατέληξε το παιδί… Αυτά εμείς τα μάθαμε τυχαία και τα καταγγείλαμε. Ενα δεύτερο περιστατικό, ένας περιθαλπόμενος δραπέτευσε από το ίδρυμα, είναι στην Πυλαία και βρέθηκε στην Καλαμαριά ξυπόλητος και χαμένος και τον βρήκε η αστυνομία. Στο τρίτο περιστατικό ένας υπάλληλος, εδώ μιλάμε για κακοποίηση, ένας υπάλληλος εκεί επειδή ο περιθαλπτομενος έπαιζε με το μ@ριο του, το πήρε για να το παραδειγματίσει και του έκαψε τα χέρια με καυτό νερό».
Γιατί θάφτηκε το τραγικό σκάνδαλο στον Άγιο Δημήτριο; Γιατί δεν ακούμε τίποτα στα ΜΜΕ για αυτό το Δημόσιο ίδρυμα του οποίου διευθύντρια είναι η κ. Νάκου «προσωπική επιλογή» του κ. Μητσοτάκη, η οποία εκτός των παραπάνω κατηγορείται και για οικονομικά και άλλου είδους σκάνδαλα;Η Υπουργός η Δόμνα Μιχηλίδου «την κάλυπτε» αλλά μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις την απομάκρυνε. Τρεις μέρες μετά, ΤΗΝ ΕΠΑΝΈΦΕΡΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Γιατί μας γανώνουν τον εγκέφαλο μόνο με την Μ.Κ.Ο «Κιβωτό του Κόσμου»;

Frederick Banting – John Macleod – Charles Best – James Collip: Αυτοί οι τέσσερις επιστή- μονες ανακάλυψαν την ινσουλίνη και την πα- τένταραν για ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ!
Δυστυχώς τώρα έχουν την πατέντα οι εταιρίες όπως η Pfizer και την πουλάνε 500 δολάρια..

Εθνικό Σύστημα Υγείας: Η εγχείρηση «πέτυχε». Το ΕΣΥ που άντεξε 39 ολόκληρα χρόνια πέθανε. Η καταστροφή συνετελέσθη, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπουργό υγείας τον Θάνο Πλεύρη. Α, να θυμίσω μόνο στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ότι όταν χαροπάλευε με σηψαιμία σε κάποιο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, τον μετέφεραν άρον- άρον στο Δημόσιο Νοσοκομείο του ΕΣΥ και εκεί τον ΕΣΩΣΑΝ. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, προτρέπει: «Στηρίξτε το Εθνικό Σύστημα Υγείας».
Πως είπατε; Δεν άκουσα; Ορίστε; Συγνώμη Π.Ο.Υ, ποιος είστε; Δεν είστε δα και Θάνος Πλεύρης!

Ευάγγελος Αντώναρος, τουίτερ: Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν Δημοκρατίας υπάκουσε στην αντίληψη του αδίστακτου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κι εγκλημάτησε σε βάρος όλων των Ελλήνων. Γιατί έγκλημα είναι η κατάργηση του ΕΣΥ στην πράξη. Την αδιανόητη αυτή παρεκτροπή από την αρχή της δωρεάν υγείας η ΝΔ θα τη βρει μπροστά της.
Αυτές οι εκλογές θα είναι ένα τεστ νοημοσύνης Ευάγγελε.

Κλέων Γρηγοριάδης, βουλευτής ΜΕΡΑ25: Η CVC που έχει εξαγοράσει την ΔΕΗ και μας κλέβει μέσα από το ρεύμα είναι η ίδια εταιρία που εξαγόρασε 4-5 ιδιωτικά νοσοκομεία. Καταλάβατε γιατί θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την υγεία; Δεν τους νοιάζει αν θα υπάρχει ΕΣΥ αλλά το να είναι καλοί υπάλληλοι στις εταιρίες-αφεντικά τους. Στη CVC δεν βόλεψε την κορούλα του ο Κυριάκος; Ποιο ΕΣΥ και κουραφέξαλα;
Τρέχε ΕΣΥ τώρα, κακομοίρη να βρεις αυτό που έχασες γιατί δεν είχες δράμι μυαλό και ψήφισες Ν.Δ. και άφησε να σου πάρουν έτσι χωρίς αντίδραση ότι πολυτιμότερο για την υγεία σου.

Μίνα Γκάγκα: «το ΕΣΥ που σχεδιάστηκε πριν 40 χρόνια, είχε πλήρη και αποκλειστική κάλυψη εκείνη την εποχή που υπήρχε η Ανατολική Γερμανία. Δεν υπάρχει Ανατολική Γερμανία, τώρα δεν υπάρχουν τέτοια συστήματα στην Ευρώπη, πραγματικά δεν υπάρχουν».
Άρες μάρες κουκουνάρες! Τι να πει κανείς; Το κρίμα στο λαιμό τους… Μετέτρεψαν το ΕΣΥ σε «δεξαμενή πελατών» των ιδιωτικών κλινικών.
Το κράτος θα ξοδεύει λιγότερα και θα ωφεληθεί. Οι κλινικάρχες θα κερδίζουν περισσότερα και θα θησαυρίζουν. ΕΣΥ, θα ξεπουλάς ότι έχεις και δεν έχεις για να χειρουργηθείς. Κι αν δεν έχεις, θα πεθαίνεις…

Για περισσότερα “Σταγονίδια” διάβασε παρακάτω…:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *