Σταματήστε! Δεν έχει άλλο δρόμο η ζωή! (του Λαέρτη Κούλη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Βιώνουμε την παγκοσμιοποίηση της αδιαφορίας… σε ότι μας συμβαίνει. Μπήκαμε “αισίως” στην εποχή των ιών, των μικροβίων, των βακτηριδίων, αυτοί θα είναι οι εχθροί μας. Αόρατοι, ύπουλοι, φονικοί, “κατασκευασμένοι” από εμάς. Η επιστήμη χρειάζεται για να διαλύσει τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε σε κάποια επίπεδα…

Η αναρχική εφαρμογή των επιστημονικών κατακτήσεων, ο αργός θάνατος του πνευματικού ανθρώπου, οι “εργολάβοι” της πολιτικής, η μηχανή που “πρέσαρε” τη ψυχή μας ορίζουν και χαρακτηρίζουν το παρακμιακό φαινόμενο του σύγχρονου κόσμου.

Η καθημερινή σκληρότητα που ζούμε στις τεχνολογικά ανεπτυγμένες κοινωνίες των εκατομμυρίων “έρημων” ανθρώπων βρίσκει στα παιδιά ιδεώδη στόχο να τα “καταπιεί” με οποιοδήποτε τρόπο… Αυτό είναι το δράμα της εποχής μας, η “πρόοδος” της βρίσκεται στα χέρια ΟΧΙ των πνευματικών ανθρώπων αλλά των “ειδικών” που δεν μπορεί να είναι πνευματικοί άνθρωποι.

ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ… Μια ειρήνη που την κάνανε να “περιφέρεται” ρακένδυτη όπου γης… Το θέμα δεν είναι να αντέξουμε την πραγματικότητα. Είμαστε σ’έναν διαρκή πόλεμο με τον άνθρωπο και τη φύση – τίποτα δεν ζει υγιεινά έξω από τη φύση του – αν κερδίσουμε ΧΑΘΗΚΑΜΕ…

Υπάρχει ζωή όπως είναι και υπάρχει ζωή όπως έπρεπε να είναι. Η διαπίστωση είναι οδυνηρή και αμείλικτη. Βλέπουμε μια ανθρωπότητα πάνοπλη, έτοιμη να θυσιάσει τα παιδιά της για τρίτη φορά. Πολύ φοβάμαι ότι θα νοσταλγούμε σε λίγο τον τόπο μας… στον τόπο μας.

Λυπάμαι τους “στιβαγμένους” αμίλητους ανθρώπους των μεγάλων αστικών κέντρων. Ας αφήσουμε τη γη να μας “μεγαλώσει” για να μπορέσουμε να πεθάνουμε κανονικά!!!

Γι’αυτό ας κάνουμε ένα άλμα πριν την “παρά φύση” φθορά. Η πολιτική σήμερα είναι “κοιμητήριο ιδανικών” και δεν ακούει τα διακριτικά χαρακτηριστικά του αιώνα μας που εκπέμπουν SOS σ’όλα τα επίπεδα…

Σ’ αυτόν τον κόσμο οι μόνοι που καταγγέλουν όλη αυτή τη κατάσταση είναι οι πνευματικοί άνθρωποι, οι γνήσιοι ποιητές., οι αληθινοί μουσικοί, οι άξιοι ηθοποιοί, οι μεγάλοι επιστήμονες που οδύρονται μπροστά σ’αυτόν τον χαλασμό και που φωνάζουν με το έργο τους: “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΖΩΗ!”

Ελάτε να σώσουμε ότι σώζεται, να καταργήσουμε τους παράνομους ανθρώπους να “θεραπεύσουμε” τη φύση που έχει λυγίσει, που έχει νικηθεί από τον σύγχρονο βάρβαρο άνθρωπο, να φροντίσουμε ότι απέμεινε και από αυτό το ελάχιστο να ξαναφωνάξουμε τον νέο άνθρωπο.

Λέτε να είμαι ρομαντικός, να κάνω λάθος; Ναι είμαι ρομαντικός. Είμαι ρομαντικός όπως ο ΟΥΓΚΕ, ο ΣΟΥΜΑΝ, ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ, ο ΓΚΑΙΤΕ, ο ΜΠΑΪΡΟΝ, ο ΧΑΪΜΕ, ο ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ, ο ΜΠΕΡΛΙΟΖ, ο ΖΕΡΙΚΟ, ο ΤΟΛΣΤΟΪ, ο ΒΑΓΚΝΕΡ, ο ΛΙΣΤ, ο ΓΚΟΓΙΑ, ο ΚΥΡΩ, Ο ΡΕΜΠΤΩ και άλλοι τέτοιοι άνθρωποι γεμάτοι αισθήματα, γεμάτοι ενθουσιασμούς, κοινωνικοί επαναστάτες…

ΛΑΕΡΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 925 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *