Στην Παρουσίαση Αναβάθμισης του Τουριστικού Προϊόντος μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη στο οινοποιείο «Κτήμα Άλφα» Αμυνταίου, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021.

Ο κ. Κιοσές συζήτησε με τους δύο Υπουργούς και τους επιχειρηματίες εταίρους του οινοποιείου, κ. Μάκη Μαυρίδη και Άγγελο Ιατρίδη, τη δυνατότητα της περιοχής να μετεξελιχθεί σε πράσινο πυλώνα ανάπτυξης, μέσα από τη στοχευμένη αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και την επιμόρφωση των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και τη μεταποίηση.

Κατόπιν, παρακολούθησε την παρουσίαση των δράσεων της χώρας που θα χρηματοδοτηθούν από κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω γιγαντοοθόνης σε απευθείας σύνδεση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και την υψηλή του προσκεκλημένη, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Mrs. Ursula von der Leyen.

Επικαλούμενοι ως παράδειγμα το Οινοποιείο «Κτήμα Άλφα», οι δύο Υπουργοί περιέγραψαν την αναβάθμιση των υποδομών-μεθόδων παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον, την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού ( γαστρονομικός τουρισμός, οινοτουρισμός κ.α.), την ψηφιοποίηση των τουριστικών προορισμών μέσω των Destination Management Organizations (DMOs), καθώς και την εφαρμογή νέων μεθόδων επεξεργασίας του προϊόντος και διασύνδεσης του με την αγορά του εξωτερικού.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *