Στη Φλώρινα ο Γεν. Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής κ. Κων/νος Μπαγινέτας (αποκλειστικό βίντεο)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Φλώρινας παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής κ. Κων/νου Μπαγινέτα και του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Βορίδη κ. Θεοδόσιου Αθανασά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Γ. Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας Γ. Κιοσσές, ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξη περιφέρειας Δυτ Μακεδονίας Β. Άμπας, οι δήμαρχοι Φλώρινας Β. Γιαννάκης και Πρεσπών Π. Πασχαλίδης και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της Π.Ε. Φλώρινας.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η συζήτηση και διαβούλευση σχετικά με τα σχέδια του Υπουργείου Ανάπτυξης και τις δράσεις την περίοδο της απολιγνιτοποίησης ενόψει και της επίσκεψης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη στη περιοχή, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Έγινε ενημέρωση για έργα και δράσεις που υλοποιούνται τόσο σε επίπεδο αρδευτικών δικτύων και άλλων έργων υποδομής όσο και σε επίπεδο ζητημάτων που αφορούν αγρότες και κτηνοτρόφους.

«Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να σας πούμε τα σχέδιά μας. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούν να γίνουν αρκετά πράγματα, γιατί η περιοχή έχει έναν αγροτικό τομέα ο οποίος έχει να παρουσιάσει σημαντικά προϊόντα, αναγνωρισμένα εντός και εκτός Ελλάδας. Έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία και μια πρόκληση όλα αυτά να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Μπαγινέτας.

Δείτε το παρακάτω σχετικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο από την ΗΧΩ Φλώρινας και φωτογραφίες:

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.