Στη Φλώρινα το “North Area Beach Volley Circuit 2020” (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τον σημαντικότερο θεσμό του beach volley στον βορειοελλαδικό χώρο πρόκειται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά η πόλη της Φλώρινας το τριήμερο από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την Παρασκευή 26 Ιουνίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, μέλη της οργανωτικής επιτροπής παρουσίασαν τους σταθμούς και το πρόγραμμα των αγώνων του “North Area Beach Volley Circuit 2020”.

Μίλησαν κατά σειρά ο προπονητής και διοργανωτής των αγώνων κ. Σπύρος Γκολίτσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Φλώρινας κ. Ηλίας Μούλελης, ο προπονητής και Δ/ντης αγωνιστικού κ. Γιάννης Τσαϊρέλης, ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Θανάσης Πανούσος και εκ μέρους των αθλητών και των αθλητριών ο πρωταθλητής Ελλάδος Δημήτρης Νιώπας και η Μυρτώ Καλαμαρίδου.

Στους αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Πάρκο Φλώρινας από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου, θα συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές πανελλήνιου και πανευρωπαϊκού επιπέδου, ενώ παράλληλα θα εξελίσσονται και άλλες δραστηριότητες προσέλκυσης του κοινού.

Όπως δήλωσε ο κ. Μούλελης, “στόχος του Δήμου Φλώρινας είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της Φλώρινας, που διαθέτει τις κατάλληλες συνθήκες και την κουλτούρα για τη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την προτίμησή τους. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε τέτοιες προτάσεις. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζουμε το κοινό της Φλώρινας να στηρίξει τη συγκεκριμένη προσπάθεια.”

Δείτε το σχετικό βίντεο, το πρόγραμμα των αγώνων και φωτογραφίες:

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.