Στον “αέρα” η διασυνοριακή διάβαση στον Λαιμό Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη στο Δημαρχείο Πρεσπών στην Τοπική Κοινότητα Λαιμού πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πασχαλίδης ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πρεσπών. Ειδικότερα έγινε αναφορά στην απουσία ιατρού από το Πολυιατρείο Πρεσπών καθώς και στη σημαντική καθυστέρηση των εργασιών για τη διάνοιξη της διασυνοριακής διάβασης στην Τοπική Κοινότητα Λαιμού, που θα συνδέσει την περιοχή με τη Βόρεια Μακεδονία.

Συνάντηση Κουτσούμπα Πασχαλίδη στον Λαιμό Πρεσπών

Ο κ. Πασχαλίδης τόνισε πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθούν τα 5 εκ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια αν δεν γίνουν σχετικές εργασίες μέσα στους επόμενους δύο μήνες, ζητώντας από τον κ. Κουτσούμπα να συμβάλλει ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κουτσούμπας μετέβη στον χώρο όπου θα υλοποιηθεί το έργο συνοδευόμενος από τον κ. Πασχαλίδη, όπου και ενημερώθηκε για τις κτιριακές εγκαταστάσεις Τελωνείου και Αστυνομικού ελέγχου που προβλέπεται να κατασκευαστούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.