Στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ήταν αφιερωμένη η επετειακή εκδήλωση της Π.Ε. Φλώρινας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είχε την τιμητική του στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στην αίθουσα θεάτρου του ΦΣΦ “Ο Αριστοτέλης”, στα πλαίσια του εορτασμού της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην οποία, αφού ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στο έργο του οργανισμού, συγχαίροντας παράλληλα το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας για τον τρόπο λειτουργίας του, την άψογη οργάνωση και τη δράση που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια, στοιχεία που το καθιστούν, όπως δήλωσε, ένα από τα καλύτερα σε πανελλαδικό επίπεδο.

28η Οκτωβρίου - Ερυθρός Σταυρός - 2019

Ακολούθησε η κεντρική εκδήλωση την οποία συντόνισε η νοσηλεύτρια και εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ε.Ε.Σ. κ. Ειρήνη Γρατσία. Χαιρετισμό απηύθηνε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, ενώ ακολούθησε σύντομη αναφορά από τον κ. Αυγερινό στη δράση του Ερυθρού Σταυρού κατά την εποποιΐα του 1940.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η φιλόλογος κ. Ρίζου Κατσιούλη Ευαγγελία ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε η μικτή χορωδία του ΦΣΦ “Ο Αριστοτέλης” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Αλεξάνδρας Παπά.

28η Οκτωβρίου - Ερυθρός Σταυρός - 2019

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε σεμνή τελετή στην οποία βραβεύτηκε για την προσφορά του ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας κ. Δημήτριος Ρίζος. Παράλληλα δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στον κ. Αυγερινό από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κιοσέ και τη νυν πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας κ. Άννα Μπαφίτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *